Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco Benficadan Florentinoyu kiralamis.

Ahodou diye bir ön liberolari var. 2 sene önce 14e almislar ve bu sezon tek 34 dakika forma sansi bulmus. Son mac kadroya bile almamis ve yerine 2 tane 18 yasindaki orta saha yedekteymis.

Is yaparmi biz de? Monacospor kardes takimimiz sonucta.
Eski takimi Strasbourg’a donecek.

A )

_____Taylan
Etebo___Belhanda

B )

____ Doumbia/Aleix
Etebo____Taylan

Hangi takım kazanır maç oynasalar bu OS ile A ve B Takım da ?

Siz şu anda hangisini tercih ederdiniz sportif açıdan?

GSC Transfer İstihbarat Şefi

IMG_20200925_133739.webp

Ali Yavuz & Kerem 😌😌😌

Aleix Garcia Seri'nin 8 numara versiyonu gibi bir şey sanırım.
Böyle tek yönlü oyuncuları sevmiyorum. Ama sevip sevmemenin bir önemi yok. Eğer Aleix Garcia Seri'nin 6'da yaptığını 8 olarak yapabilecekse bizde iş yapmama ihtimali yok.
Seri 6'da gösterdiği pasörlüğü 8'de gösterebilse hiçbir sıkıntı olmayacaktı zaten. Ama o bölgede oynayan birinin o kadar yumuşak, temassız ve sıfır defansif katkı ile oynaması handikap oluşturur, zaman zaman oluşturdu da zaten. Taylan'ın defansif katkısı bile ne kadar fark etti gördük.

Velhasıl;
- Herif genç
- Potansiyel var
- Alt yapı sağlam
- Beleş
- Maaş uygun olur muhtenelen
- Tutmasa bile Jose'de yaptığımız gibi en kötü 2-3 milyona okutur kâr ederiz.

Bence çok mantıklı bir hamle olur, hele hele yönetimin çapını da düşünürsek.

Aleix Garcia Seri'nin 8 numara versiyonu gibi bir şey sanırım.
Böyle tek yönlü oyuncuları sevmiyorum. Ama sevip sevmemenin bir önemi yok. Eğer Aleix Garcia Seri'nin 6'da yaptığını 8 olarak Beyapabilecekse bizde iş yapmama ihtimali yok.
Seri 6'da gösterdiği pasörlüğü 8'de gösterebilse hiçbir sıkıntı olmayacaktı zaten. Ama o bölgede oynayan birinin o kadar yumuşak, temassız ve sıfır defansif katkı ile oynaması handikap oluşturur, zaman zaman oluşturdu da zaten. Taylan'ın defansif katkısı bile ne kadar fark etti gördük.

Velhasıl;
- Herif genç
- Potansiyel var
- Alt yapı sağlam
- Beleş
- Maaş uygun olur muhtenelen
- Tutmasa bile Jose'de yaptığımız gibi en kötü 2-3 milyona okutur kâr ederiz.

Bence çok mantıklı bir hamle olur, hele hele yönetimin çapını da düşünürsek.
Beni düşündüren City'nin bu adamı bu yaşta neden serbest bıraktığı?

Beni düşündüren City'nin bu adamı bu yaşta neden serbest bıraktığı?

City'de oynadığı yok yav, alttan gelen de bir ton yetenekli adam var zaten City Jadon Sancho gibi über yeteneği bile yok pahasına verdi Dortmund'a geçmişte.

Aleix Garcia bence iyi olmaz, 2 pas atar eder de onun yerine Kuzyaev, Lusamba falan gelse daha iyi, geçen yılı iyi geçirmesine rağmen kontrat alamaması da ayrıca kuşku verici.

O değil de Gedson ne olacak yav, oynama şansı da azaldı iyice?

Akbaba kendide paylaşım yapmıyor heralde artık salondan falan

En ufak bilgi yok noldu acaba
İlginç olabilir reis ama ben hala inanıyorum Emre Akbaba'ya yaşadığı sakatlıklar hep darbeye bağlı sakatlıklar neticede evde film izlerken sakatlanmadı adam tabii bahtsızlık ile açıklanmayacak kadar kabardı artık onun sakatlık geçmişi ama umarım bir yerde döner şansı da sahada kalmayı becerebilir

İşin açıkçası Fatih Terim'in de ondan ümidini kesmediğini düşünüyorum, çünkü onun gol yollarındaki etkinliği hiç küçümsenecek gibi değil iyileşip hazır hale geldiğinde Emre Akbaba bir şekilde bu takıma ilk 11 düzeyinde olmasa bile Diagne ile birlikte 12. 13. adam olarak dahil olacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt