Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dorukhan sezon sonu bedava alınır Ahmet Bulut ile görüşür Arda halleder,Etebo'ya 7 vermek yerine bedava Dorukhan alınır, Saracchi'nin bonservisini alırız muhtemelen

yalan, doğrusu bu.

preliminary round – €220,000
• first qualifying round – €240,000
• second qualifying round – €260,000
• third qualifying round – €280,000
• play-offs – €300,000
Yani gruplara kalabilirsek 3.8 civari alacaz 4mac kazanip gruptan cikarsak toplam 7 kazanmis olacaz. Gunun sartlarinda guzel para

''Benim orta sahadan beklentim 6 numara ise topu kapsin iyi sut atsin top iyi oyuna soksun.'' = 20 m euro
''8 numara ise iyi al ver yapsin sut atsin ara pasi atsin ara da bir skor yapsin.''=25 m euro
Dogru diyorsun ama o oyuncular bir zamanlar yani 20 25 etmeden once 2e 2.5a alinabiliyor. O zaman alirsan sorun olmaz 😂

gelecek sezon yabancı sınırı gelince orta sahamız , Taylan-Dorukhan-Emre olur

Taktik değiştirmezse sol kanada Son, Bale, Reguilon transferinden sonra da kanada devşireceği Sessegnon var admirim. O yüzden forma şansı az diyorlar.
Rotasyon da kullanirlar zaten orijini sag kanat mevkii olarak. Gonderiyorum deseler 10 tane talibi cikar direk.

Dogru diyorsun ama o oyuncular bir zamanlar yani 20 25 etmeden once 2e 2.5a alinabiliyor. O zaman alirsan sorun olmaz 😂

Bu çocuktan öyle bir şey çıkabilirdi 2 m verip bunu bile alamadık düşün yani

Rotasyon da kullanirlar zaten orijini sag kanat mevkii olarak. Gonderiyorum deseler 10 tane talibi cikar direk.
Zaten bize düşmez de işte Terim ikili ilişkilerini kullanamıyor diyorduk belki en azından bi söylenti çıkar hareket gelirdi

Yani gruplara kalabilirsek 3.8 civari alacaz 4mac kazanip gruptan cikarsak toplam 7 kazanmis olacaz. Gunun sartlarinda guzel para

Kulüp sıralamasına göre 70 bin euro - Örneğin 48 kulüp var bizim altımızda 30 kulüp kalsa 2.1 milyon euro ordan
Gruplara kalmak 3 milyon euro
Grupta galibiyet başına 570 bin, beraberliğe 190 bin euro

Lider bitirirsen +1 milyon euro
2. olursan + 500 bin euro

son 32 : 500 bin euro
son 16 : 1.1 milyon euro
çeyrek : 1.5 milyon euro
yarı : 2.4 milyon euro
final : 4.5 milyon euro + kazanırsan +4 daha

48 takıma 168 m euro TV geliri paylaştırılıyor, bu ülke rankına ve ülkelerin kulüp sayısına bağlı. 84ünü direk bölüştürüp kalan 84ü dediğim kriterlere göre dağıtıyorlar yani 2-3 de ordan gelir.

Yani gruptan çıkıp son 8e kalırsak yaklaşık olarak :

900 elemeler
5-6 grup
3 çeyrek
3 tv
2 coeff rank

15 milyon euro falan kazanırız.

fenerbahçe bu sezon da iş yapamazlar büyük patlayacaklar yine geri dönüşümü az yaşlı kadro kurdular

Yayin geliri yok mu?
Yayın geliri var da orayı anlamadım fakat gruplara 48 takım kaldıktan sonra 48 takımı son 10 yıllık başarısı içerisinde sıralıyorlar. O sıramaya baktım ilk 13 takım arasında görünüyoruz. Yani 2.5-2.75 arası bir para daha gelecek gruplara kalırsak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt