Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani kıvırcık gibi ama bonus değil.

Top sürüyor, hızlı oynuyor, tempolu, basıyor ediyor falan beğenmiştim o gün.

Üzerine düşülse iş yapacak bir oyuncu.
Oynadigi takimin Nordsjaelland ile yaptigi maci izlemistim o mac benim de gozume carpmisti, hatta o macta Onyeka’dan daha iyiydi. Dedigin gibi potansiyeli var.

Man U Telles için 13 milyon € teklif etmiş sadece, Porto 20 milyon istiyor.

MI 9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ABV Manu. Bize para gelecek ya herifler çingene pazarlığı yapacağı tuttur

21 yaş avrupa boy 1,80 den üzeri sözleşmesi 2024 te biticek 5 oyuncu cıkıyor galasevgisi dedigine göre
Michaël Cuisance (bu adam süre alıyor olmaz gibi )
Bartosz Slisz
Sylwester Lusiusz

Man U Telles için 13 milyon € teklif etmiş sadece, Porto 20 milyon istiyor.

MI 9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dalga geçer gibi bize 600bin falan kalıyor şaka gibi

Maguire camızına gelince donlarına kadar indirdiler

Eiw7gtOX0AA5v9f

Jesse Hatayspor'a geliyosa keşke 2-3 gün daha önceden gelseydi.Ribeiro cezalı Kasımpaşa maçında oynardı..

Üstat Hataylıymışsın madem sana sorayım. Bu Ribeiro denen gevşeğin maçı satmış olma ihtimaline ne diyorsun?

Maç boyunca 1 tane topu bile olumlu kullanmadı hepsini fblilere attı. Göstere göstere 2 tane sarı kart aldı. Sırıtarak oyundan çıktı. O çıkınca Hatay 10 kişiyle daha iyi oynamaya başladı zaten.

Ben olsam kadro dışı bırakır oynatmazdım. Uzun zamandır bu kadar rezalet bir performans izlemedim.

Gidiyor apaçi sonunda çok şükür, kalma ihtimali yok, pürüz çıkma ihtimali yok, hiçbir şey yok, kesin gidiyor

:ROFLMAO:

2 kesin, 3 yakın. 2 orta saha, 1 kanat ya da 1 orta saha, 1 kanat özellikli orta saha. Os ismi bitmek üzere, kesin imza atildiginda yazacağım

Üstat Hataylıymışsın madem sana sorayım. Bu Ribeiro denen gevşeğin maçı satmış olma ihtimaline ne diyorsun?

Maç boyunca 1 tane topu bile olumlu kullanmadı hepsini fblilere attı. Göstere göstere 2 tane sarı kart aldı. Sırıtarak oyundan çıktı. O çıkınca Hatay 10 kişiyle daha iyi oynamaya başladı zaten.

Ben olsam kadro dışı bırakır oynatmazdım. Uzun zamandır bu kadar rezalet bir performans izlemedim.
Gevşek hareketleri var orası ayrı da 2. sarı kartta faul yapmasaydı Gökhan-Mhy-Caner paslaşmasıyla Valencia ile golü bulabilirlermiş.Bence ordaki hareketi doğru..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt