Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.961
- 5.667
- 983
bu olabilirmi acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynadigi takimin Nordsjaelland ile yaptigi maci izlemistim o mac benim de gozume carpmisti, hatta o macta Onyeka’dan daha iyiydi. Dedigin gibi potansiyeli var.Yani kıvırcık gibi ama bonus değil.
Top sürüyor, hızlı oynuyor, tempolu, basıyor ediyor falan beğenmiştim o gün.
Üzerine düşülse iş yapacak bir oyuncu.
Ismi bile sexi takimin aman ha emmenSeks oyuncakçısı sponsor alan Hollanda'nın Emmen kulübü, stadın girişini değiştirdi
Ekli dosyayı görüntüle 96115
Seks oyuncakçısı sponsor alan Hollanda'nın Emmen kulübü, stadın girişini değiştirdi
Tanimayan varmiki? Varsa gitsin badmintonla ugrassinZlatan bizde olsaydi, Galatasaray'i dunyada tanimayan kalmazdi.
bu olabilirmi acaba
Seks oyuncakçısı sponsor alan Hollanda'nın Emmen kulübü, stadın girişini değiştirdi
ABV Manu. Bize para gelecek ya herifler çingene pazarlığı yapacağı tuttur![]()
Portos Ablöseforderungen für Telles zu hoch – Man United und Spieler machen Druck
Ein Jahr vor dem Ende seines Vertrages steht der Abschied von Alex Telles beim FC Porto quasi fest. Der Klub fordert aber noch zu viel Geld von Manchester United.www.transfermarkt.de
Man U Telles için 13 milyon € teklif etmiş sadece, Porto 20 milyon istiyor.
MI 9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
![]()
Portos Ablöseforderungen für Telles zu hoch – Man United und Spieler machen Druck
Ein Jahr vor dem Ende seines Vertrages steht der Abschied von Alex Telles beim FC Porto quasi fest. Der Klub fordert aber noch zu viel Geld von Manchester United.www.transfermarkt.de
Man U Telles için 13 milyon € teklif etmiş sadece, Porto 20 milyon istiyor.
MI 9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Jesse Hatayspor'a geliyosa keşke 2-3 gün daha önceden gelseydi.Ribeiro cezalı Kasımpaşa maçında oynardı..
Gidiyor apaçi sonunda çok şükür, kalma ihtimali yok, pürüz çıkma ihtimali yok, hiçbir şey yok, kesin gidiyor
![]()
Bu kim abi
Gevşek hareketleri var orası ayrı da 2. sarı kartta faul yapmasaydı Gökhan-Mhy-Caner paslaşmasıyla Valencia ile golü bulabilirlermiş.Bence ordaki hareketi doğru..Üstat Hataylıymışsın madem sana sorayım. Bu Ribeiro denen gevşeğin maçı satmış olma ihtimaline ne diyorsun?
Maç boyunca 1 tane topu bile olumlu kullanmadı hepsini fblilere attı. Göstere göstere 2 tane sarı kart aldı. Sırıtarak oyundan çıktı. O çıkınca Hatay 10 kişiyle daha iyi oynamaya başladı zaten.
Ben olsam kadro dışı bırakır oynatmazdım. Uzun zamandır bu kadar rezalet bir performans izlemedim.