Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mantıklı sözleşmesi bitiyor beleş gidecek Bütün bonuslarını iptal edip kuru 1.7 1.8 e imza atacaksa hemen imzalayın
O fiyatlara düştüğü an devre arası araplar bonservis öder alır.
Yoksa sene sonu bedava gidecek
En mantıklısı uzatmak

Mustafa Cengiz: "Eğer basiretli bir yöneticiyseniz, işi profesyonellere bırakırsınız. Tudor'un gelişi zaten yanlış, gidişini merak ediyorum"

Belhandayı sevmiyorum , gitmesini istiyorum.
Ama kalacaksa da '' 2+1 YIL '' ilk yılı 1.5 Milyon € ikinci yılı 1.4 Milyon €'dan kalsın işine geliyorsa. İkinci senesinde toplam maçların %60'ında forma giyerse sözleşmesi +1 uzasın ve o yılın ücreti 1.2 Milyon € olsun.
Gitmesini istediğim için çok çok cazip bir öneride bulunmuş gibi olmayım gayet objektif bakmaya çalıştığımda olması makul olan ve seveni sevmeyeni herkesin onay verebileceği bi sözleşme budur.
Neden uzun yıllar forma giymesine rağmen sürekli çeşitli soru işaretleri olan ve spekülasyonlara yol açan ( ve çok ücret alan ) bir oyuncuya 3 yıl sözleşme bağlayayım ki tekrar ? hele hele garanti +2 Milyon € vs.

feghoulinin 4.5 aldığı yerde bu adama 2 verilmesi ayıptır, günahtır.
Feghouli maaşını 2.7'ye çekmiş yönetimde açıklamıştı takımdaki herkes 2 kişi dışında maaşlarında indirim yaptı dedi. Onlarda Babel ve Belhanda. Belhanda sözleşme uzatılırsa 2 milyona düşüyorsa bence 2+1 yıl uzatılabilir sözleşmesi böylelikle satılmasıda kolay olabilir ilerde.

Belhandayı sevmiyorum , gitmesini istiyorum.
Ama kalacaksa da '' 2+1 YIL '' ilk yılı 1.5 Milyon € ikinci yılı 1.4 Milyon €'dan kalsın işine geliyorsa. İkinci senesinde toplam maçların %60'ında forma giyerse sözleşmesi +1 uzasın ve o yılın ücreti 1.2 Milyon € olsun.
hocam dediğin ücretler çok düşük 2 m euro gayet makul bir fiyat

hocam dediğin ücretler çok düşük 2 m euro gayet makul bir fiyat
Hocam deniz bitti artık geçmişi kurtaramıyoruz bari geleceğe adımlarımızı temkinli atalım , yukarda editleyip belirttiğim gibi çeşitli spekülasyonlara yol açmış zaman zaman sorunlu grafik çizmiş bir oyuncuya 3 yıl bel bağlamak büyük hata.
Bu illa Belhanda için değil çoğu oyuncu için böyle 3 yıl ciddi bir süre sonra maddi problemle karşılaşınca veyahut oyuncu takımla sorun yaşayınca gönderemiyoruz.
Belhanda burda mutlu hem kulup bazlı hem Ülke bazlı , maaşını kılçıksız alıyor 1.4-1.5 gibi maaşlardan yukarı 31-32 yaşında katar-arabistan gibi Ülkelerden teklif alabilir orasınıda kendisi bilir diye düşünüyorum.

Hikmet Karaman: "Taylan Antalyalı'yı ben istemiştim, Fatih Terim aldı."

Hocam deniz bitti artık geçmişi kurtaramıyoruz bari geleceğe adımlarımızı temkinli atalım , yukarda editleyip belirttiğim gibi çeşitli spekülasyonlara yol açmış zaman zaman sorunlu grafik çizmiş bir oyuncuya 3 yıl bel bağlamak büyük hata.
Bu illa Belhanda için değil çoğu oyuncu için böyle 3 yıl ciddi bir süre sonra maddi problemle karşılaşınca veyahut oyuncu takımla sorun yaşayınca gönderemiyoruz.
Belhanda burda mutlu hem kulup bazlı hem Ülke bazlı , maaşını kılçıksız alıyor 1.4-1.5 gibi maaşlardan yukarı 31-32 yaşında katar-arabistan gibi Ülkelerden teklif alabilir orasınıda kendisi bilir diye düşünüyorum.
abi neye göre sorunlu taraftara küfür etmeyen futbolcu mu var + hoca her seferinde bedevi dedikleri adamı çok sevdiğini söylüyor sürekli bir sino kıyaslaması ve sosyal medya fenolarının etkileşim uğruna verdikleri yersiz tepkiyle bu hale geldi 3 te 2 şampiyonlukta düzenli oynayan futbolcularından biri bence çok yanlış düşünülüyor

abi neye göre sorunlu taraftara küfür etmeyen futbolcu mu var + hoca her seferinde bedevi dedikleri adamı çok sevdiğini söylüyor sürekli bir sino kıyaslaması ve sosyal medya fenolarının etkileşim uğruna verdikleri yersiz tepkiyle bu hale geldi 3 te 2 şampiyonlukta düzenli oynayan futbolcularından biri bence çok yanlış düşünülüyor
Çok geçmişe dönüp şöyle yapmıştı böyle yapmıştı diyip suyu bulandırmayım ama bence Belhanda 1.5'e de kalabilir böyle bir ihtimal yüksekken buna yönelelim illa 2 diyip gidiyorum derse de sağlık olsun/güle güle tarafındayım ben.
Ama kulup için hayırlısı neyse o olsun diyeyim.

Bedavaya alınacaksa, fırsat transferi ise olabilir o ama az olmalı.
abi bedava diye gidip babele bel bağladılar scout genç transferin hiç zararı olmuyor senin fırsat diye aldığın adam en az 2,5 istiyor sonra 2 yıl sözleşme de cabası git desen yollayamıyorsun kal desen takımı yavaşlatıyor fırsat transferinin yaşlısı olmayacağı görüşündeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt