Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi bedava diye gidip babele bel bağladılar scout genç transferin hiç zararı olmuyor senin fırsat diye aldığın adam en az 2,5 istiyor sonra 2 yıl sözleşme de cabası git desen yollayamıyorsun kal desen takımı yavaşlatıyor fırsat transferinin yaşlısı olmayacağı görüşündeyim
Babel hatalıydı çünkü 2.5 maaş 2.5ta imza parası verdik. O paraya Godin gelirdi şimdi ülkeye, stoper ihtiyacın olsa. 2 yıl da taş gibi oynar giderdi.

Mustafa Cengiz ve yardımcılarının okuduğu kitaba ulaştım
1601043289323.webp

Çok geçmişe dönüp şöyle yapmıştı böyle yapmıştı diyip suyu bulandırmayım ama bence Belhanda 1.5'e de kalabilir böyle bir ihtimal yüksekken buna yönelelim illa 2 diyip gidiyorum derse de sağlık olsun/güle güle tarafındayım ben.
Ama kulup için hayırlısı neyse o olsun diyeyim.
keşke dediğin fiyat olsa ama şu belhandaya yapılan yorumların onda biri 2 ay top oynayan feghouliye yapılmadı ona üzülüyorum

Belhanda'da Yeni sözleşme, maaş indirimi olacağını iki gün önce söylemiştim. Henüz görüşmeler resmi olarak başlamadı. Iki taraf da isteklerini belirtiyor. (TransferWeb)

Babel hatalıydı çünkü 2.5 maaş 2.5ta imza parası verdik. O paraya Godin gelirdi şimdi ülkeye, stoper ihtiyacın olsa. 2 yıl da taş gibi oynar giderdi.
bazı mevkiler vardır oraya dediğin gibi transferler yapılır kaleci stoper forvet ama bek kanat aman aman allah korusun yokuş aşağı hızla giden takıma fren yaptırırlar

Beyler bir şey soracağım. Bugün bir muhabbet geçti de ilk defa duydum doğru mu acaba. Mesela biz Marcao'yu Allah muhafaza sattık diyelim. 15 milyon avroya sattık varsayalım. Bu durumda UEFA yani FFP'nin sattığın kadar alabilirsin kuralına göre bonservis anlamında +15 milyon avro bütçemiz oluyor. Lakin bu Bankalar Birliği anlaşması dolayısı ile TFF denetiminden dolayı bu kazanılan bonservisin üçte birini kullanabiliyormuşuz doğru mudur? Böyle bir şey var mı?

Belhanda gs formasıyla en çok şampiyonluk kazanan 10 numara olmadan gitmeyecek galiba :D

keşke dediğin fiyat olsa ama şu belhandaya yapılan yorumların onda biri 2 ay top oynayan feghouliye yapılmadı ona üzülüyorum
Feghouli performans verdiğinde ağızda enfes bir tat bırakıyor + şampiyonda olunca ne katkı verdi başta yattı ama sonra takımı sırtladı diyoruz ikinci cümle daha çok akılda kalıyor ve her yıl bunun olacağını düşününce geçen yılın başında kimse eleştirmiyor ilerleyen sürede de pandemi belası vurunca iyi topunuda göremedik küresel olarak da futboldan uzaklaştık yine sümen altı edildi.Bu yılda akıllarda ilerde oynar tarzı bir düşünce yatıyor tam yüklenilmiyor hiçbir zaman.
Belhandanın hataları direkt göze batıyor çünkü toptan vs. pek kaçmıyor küfür/hakaret/eleştirmesi kolay oluyor Feghouli casper oluyor.

Edit:Ben bu yıl Omar'ın Feghouli'ye ciddi avantaj getireceği kanısındayım , dede ile çok dikkat çekerdi şimdi mecbur oynayacak bence.

Beyler bir şey soracağım. Bugün bir muhabbet geçti de ilk defa duydum doğru mu acaba. Mesela biz Marcao'yu Allah muhafaza sattık diyelim. 15 milyon avroya sattık varsayalım. Bu durumda UEFA yani FFP'nin sattığın kadar alabilirsin kuralına göre bonservis anlamında +15 milyon avro bütçemiz oluyor. Lakin bu Bankalar Birliği anlaşması dolayısı ile TFF denetiminden dolayı bu kazanılan bonservisin üçte birini kullanabiliyormuşuz doğru mudur? Böyle bir şey var mı?
benim bildiğim 3 te 1 inin limite eklenebildiği mesela vedat 18 e gitti 6 sını limite ekleyebiliyordu fener bence biz sattığımız kadar alırız sıkıntı olmaz limitteki genişlik yüzünden

Belhanda bu sene 3.8 dahil ve ayri 3 senelik mi istiyor yoksa bu sene 3.8'i iptal edip yeni mi istiyor?
Yeni sozlesme ise seneligi iyice dusuyor ama en fazla 1.5 olmali. Bu kadar kosacaginin garantisi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt