Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama limitinde bir sıkıntı bir aşım yoksa 15 milyon avroya 5'er milyon avro bonservis ödeyerek 3 futbolcu alabilirsin? Öyleyse sıkıntı yok.

Böyle bir durumda da bu sefer yine sorarım ben bu fb bu transferleri nasıl yapıyor diye. Bankalar birliği anlaşmasını imzaladıysa onu bilemem.

fb totalde 17,5m vedat 4,5m jailson olmak üzere = 22m satış yaptı.

bonservis veya kiralık Lemos , samatta , nazım , tisserand bunlara totalde ne verdiler meçhul.

Bankalarla anlaşma yapmadılar. Mayıs 2021 olan borçlarını Ekim 2021'e ertelettiler. O yüzden bu seneyi etkileyen borçları gözükmüyor.

Nihat %90 çözüldü o iş dedi. Anlaştıklarına göre en kötü teminat almışlardır transfer yapıyorlar
Bankalar birliği ile anlaşma 10 yıla çıkıyordu tüm kulüplerle ama prosedürleri sürüyordu yanlış bilmiyorsam onun için Fener bu sene ödemesi gereken 300 milyon Tl banka borcunu anlaşmayla seneye erteledi tabi ekstra faizle bu arada Bankalar birliği prosedürleri tamamlanıp 10 yıllık imza atılacak haberler bu yöndeydi. Ts+ Bjk+ Fb+ Gs hepsi aynı şartlarda olacak sanırım.

diagne giderse 3 transfer yapmalı

diagne babel giderse 4

gitmezlerse 2

Şu an en doğrusunu Galatasaray yapıyor gerçekten genç oyuncu anlasacaklar.Zaten oturmuş kadromuz var eksik bölgelere genç yerlestirirsek harika olacak. Bir iki marcao bulsak köşeyi döneriz.Fener çok büyük kumar oynuyor biz o kumarı oynadık tüm kadroyu değiştirdik tuttu 2 yıl şampiyon olduk. Ama ya tutmazsa işte o zaman batarsın ve ali koç o zaman teneke bağlayıp gönderirler gerçi bunlar tek adam sistemine alışkın yıllardır taraftar profili iki transfere uyutuluyor o yüzden ıyi ki Galatasarayliyim gerçekten başarıya hala ac ve isteyen bir klubuz.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Babele dun cok sovdumde dedigim gibi Diagne satilip Babel forvete gecebilir. Pas oyunumuza uygun. Elimde olsa onuda gonderirdim ama Diagne satilip orta saha ve kanat alinabilir

FFP bittikten sonra diyelim biz 3 oyuncuyu 45 milyona sattik, ama satmadan önce limitin tek 5 milyon altindaydik diye, tek 5+15 milyon mu bonservislere harcayabiliyoruz? Ya da o 20 milyonun icinde gelen oyuncularin maaslaridami olmali oluyor? Ya da transferde kar yaptigin miktarin 3 de 1 mi limitin üstüne ekleniyor?
Limitin 100m ve senin takim giderin 95m diyelim. 3 adet topcunu 45m a sattin diyelim. Kafadan bir kere o 3 oyuncunun maaşı düşüyor. Yani 5m varken limitin bitmesine +3 oyuncunun maaşı da ekleniyor. Daha sonra eğer o 45m icinden diyelim 20m harcadin. Geriye kalan 25m nun 1/3u yani 8m gibi bir rakam senin limitine ekleniyor ve yeni aldığın oyuncularin maaşı da seni limitine gider olarak ekleniyor. Benim bildiğim bu şekilde

Beyler bir şey soracağım. Bugün bir muhabbet geçti de ilk defa duydum doğru mu acaba. Mesela biz Marcao'yu Allah muhafaza sattık diyelim. 15 milyon avroya sattık varsayalım. Bu durumda UEFA yani FFP'nin sattığın kadar alabilirsin kuralına göre bonservis anlamında +15 milyon avro bütçemiz oluyor. Lakin bu Bankalar Birliği anlaşması dolayısı ile TFF denetiminden dolayı bu kazanılan bonservisin üçte birini kullanabiliyormuşuz doğru mudur? Böyle bir şey var mı?
(Sattığın - Aldığın) / 3 maaş bütçesine eklenebiliyor.

Gidecekler sonrası kanat rotasyonu

arda
emrek
feghouli
babel
kerem

ciddi ciddi soruyorum bu rotasyon tr kupası lig ve avrupayı nasıl kadıracak? zaten kalite olarak yeterli olmayan bu dar rotasyon sakatlıklarla da başımıza bela olacak benden demesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt