Serhat Ferhat
Parçalı Üye
- 6 Eylül 2020
- 2.982
- 3.635
- 603
Adamların umrunda değil gitmesi
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok şükür Taylan, Belhanda ve Emre formdalar. Eh Bekler ve Falcao da iyi olunca.... Bence Rangers'ı yeneriz,
ama zor bir maç olacak.
Son maçları:
GSC Transfer İstihbarat Şefi
Ben hala anlamadım.Ya noktalama işaretlerine azıcık dikkat edelimAlican kim Dortmund ile ne ilgisi var diyorum
![]()
Yukarda Alica isminde bir hanımefendi var ya forumdaki bazı arkadaşları zaman ve uzayda adeta şaşkına çevirenBen hala anlamadım.![]()
Yalnız Allah neler yaratıyor ya.Yukarda Alica isminde bir hanımefendi var ya forumdaki bazı arkadaşları zaman ve uzayda adeta şaşkına çeviren![]()
demet akalının kocası degil mi bu
merkel de çok iyi hatunHatun çok iyide şimdi karşında Almanca konuştuğunu düşün. Kulak tırmalar,en iyisi hiç konuşmaması. Aklıma Merkel geldi.
Onur git EPL izle FM oynaYalnız Allah neler yaratıyor ya.![]()
İyi derken.?merkel de çok iyi hatun
Şimdi yeme bizi. Kendisiyle karşılıklı bir çay içmek istemez misin?Onur git EPL izle FM oynakanın deli başımıza iş çıkarma
![]()
Ani yakalandım, gülerken baloncuk yaptım
Sinan çetin budemet akalının kocası degil mi bu
iyi iste. foto mu atalım illa.İyi derken.?
Çaydan anlamaz buŞimdi yeme bizi. Kendisiyle karşılıklı bir çay içmek istemez misin?![]()
Valla abi değil Almanca, Tazmanca konuşsa bile fark etmez.Hatun çok iyide şimdi karşında Almanca konuştuğunu düşün. Kulak tırmalar,en iyisi hiç konuşmaması. Aklıma Merkel geldi.