Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
—Gustavo-Ozan
———-Sosa
Thiam———-Samatta
———Ze Luis———

Pivot sc alırlarsa iyi kadro bu yıl ilk 3e girerler
burda mutlu mesut Galatasarayımız hakkında konuşurken geliyorsun febe takımının kadro planlamasını atıyorsun.febenin AGS

taylandan böyle bir adam yaratan terim, aleix garcia dan da bişeyler yapar.en azından 5 6 ya satılacak bir kıvama getireceğine eminim

Aleix Garcia özellikleri nelerdir? Takıma ne katacak? hangi pozisyonda oynayacak?..

İrfan Can gitmek istiyor artık takımdan bu çok net aynı şey Visca içinde geçerli orada artık yapacak işleri olmadığını düşünüyorlar bence ve bu ister istemez performanslarına yansıyor adamlar orada misyonlarını doldurduğunu düşünüyorlar. Diagne- İrfan takası yakıştırma ama bu maçtan sonra olmaz diyemem ben Crivelli'ye teklif var diyorlardı onu satarlar yerine İrfan Diagne takası ile doldururlar. Fener ile de Visca- Ozan + Ferdi takasına girebilirler bence.

irfancan-taylan önlerine aleix texieria, shaqiri, talisca dan biri. 5 sene arkaya bakma..marcao-lyu-omar-sarachi. kanat kalıyor sadece. yerli genç takviyeler ve birkaç kaliteli yabancı..

Aleix Garcia özellikleri nelerdir? Takıma ne katacak? hangi pozisyonda oynayacak?..
İzlediğim videolarda geriden oyun kuran orta saha gibi bir izlenim verdi bana teknik ve pas olarak iyi ama fizik ve tempo olarak bana yetersiz gelmişti tabi videolardan izlenimim buydu 90 dakika izlemediğim için yanlış izlenim olabilir.

Bu battık fb'yi o hayalperest fener taraftarı bile övmüyor, biliyorlar ne kadar çöp bir kadro kurduklarını.

Gustavo hariç hiç bir oyuncusu bizim takıma giremez kimse kandırmasın kimseyi.

Adamların oyuncuları sinan, thiam, valencia, gönül, deniz, frey vs...hangisi bizde yedek olabilir?

Defansları resmen cenaze. En iyileri bizim kovduğumuz adam.

En iyi kanat oyuncuları Rodri onuda biz istemedik, zaten umrunda değil adamin fener falan.

Ferdinin kumaşı iyi ama fenerde bir bok yapamaz.

Orta saha'da gustavo iyi, sosa ehh işte, ozan balon, tolga bizim sie ettiğimiz.

Halen sakat perottiyi almaya çalışıyorlar...

Eğer fener bu sene ilk 2ye girsin forumu bırakırım.

Pazar günü koyunca herkes görür.

Bu arada FAA.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Samatta kanat değil,Ze luis tek forvet oynamaz.Neresinden baksam saçma sapan bir kadro yazmışsın.
Sow kanat forvet nasıl oynadıysa Samatta da oynar eksik bir özelliği yok. Ze Luis’e cevap vermiyorum kariyerini inceleyebilirsin. Solunda sağında samatta thiam varken nasıl tek forvet oluyor onu da anlamış değilim, 4-4-2 oynayan takım mı kaldı)

İrfan Can gitmek istiyor artık takımdan bu çok net aynı şey Visca içinde geçerli orada artık yapacak işleri olmadığını düşünüyorlar bence ve bu ister istemez performanslarına yansıyor adamlar orada misyonlarını doldurduğunu düşünüyorlar. Diagne- İrfan takası yakıştırma ama bu maçtan sonra olmaz diyemem ben Crivelli'ye teklif var diyorlardı onu satarlar yerine İrfan Diagne takası ile doldururlar. Fener ile de Visca- Ozan + Ferdi takasına girebilirler bence.
Sahadaki 11 oyuncuya ek olarak sadece İrfan'ın eklenmesine ben kabul derim açıkçası, belki forumda çok eleştiriliyor ama fark yaratabilecek nadir yerli oyunculardan tıpkı Emre Kılınç gibi

Fena mı olurdu yabancı sınırlaması geldiğinde elimizde Emre Kılınç & Taylan ve İrfan üçlüsü olsaydı ?

Eyvallah ama kemik gibi bir orta saha olmalı sevilla atletico madrid gibi bir yapı ancak avrupada başarı getirir bu bütçelerle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt