- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
atlamışım. eyvallah1.80 üzeri demiş 1.80 değil

Mac eksigi belli oluyor haklisin ama bildigimiz diagne sirti donuk oynar fizigini kullanir alan yaratir. Hajduk macinda sirti donuk alip kanata gonderdigi sonunda yuzde yuzluk golu kacirdigi pozisyon mesela en guzel ornegi hem yapabileceginin hem de hazir olmamasinin.Pas oyununda yok hiç belki maç eksikliginden kaynaklı ama girdigi maçalrda dikkatimi çeken sırtı dönük aldıgı her topcu kötü kullandı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Guzel olurdu. Visca kemale ersede halen fark yaratabilir.
Kimseye umut vermek istemem ama okay transferinin yattığını hocadan birkaç gün önce bu hesaptan öğrenmiştim..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben Taylan'ın mevcut durumunu düşündüğüm zaman artık Fatih Terim'e bir futbolcu üzerinden eleştirmeyi bıraktım, anladığımız kadarıyla İrfan'da Fatih Terim'in çok istediği bir oyuncu umarım gelir diyorum ben onun içinUstad irfan o kadar istikrarsız bir adam ki yarı dönemi mukemmel geçirip diğer dönem rezalet oynuyor.2 senedir takip ediyorum bu aynen böyle oluyor.Ha bizde hoca falan başka işler olabilir orasını bilemem.Geleceğini sanmıyorum cunku bu eleman fenerli.İlla bir kapak atıp oraya gitmek isteyecektir.
Visca şuan hem formsuz hem de mutsuz gibi duruyor. Babel de bizde tutmadı, Başakşehir de belki iş yapar. Aslında iki takım içinde avantajlı bir takas olurdu.Guzel olurdu. Visca kemale ersede halen fark yaratabilir.
mükemmel istatistlik diyorsa norveç liginden biri olabilir mevkisi ne acaba

yusuf milli maçlarda acayip artist ,havalanmış ve ben her hareketi yaparım havasına girmiş gibiydi.Bence orda da böyle takılıyorYusuf Yazıcı'yı neden oynatmıyor bu dingiller
Kimseye umut vermek istemem ama okay transferinin yattığını hocadan birkaç gün önce bu hesaptan öğrenmiştim..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
mükemmel istatistlik diyorsa norveç liginden biri olabilir mevkisi ne acaba
Ben Taylan'ın mevcut durumunu düşündüğüm zaman artık Fatih Terim'e bir futbolcu üzerinden eleştirmeyi bıraktım, anladığımız kadarıyla İrfan'da Fatih Terim'in çok istediği bir oyuncu umarım gelir diyorum ben onun için
İstikrar konusunda bence maç maç bakmaktan ziyade sezon geneline bakmak lazım, 18/19 sezonu ve 19/20 sezonunda ligimizde İrfan kadar etki etmiş kaç tane orta saha oyuncusu var ki ? veya bunlardan kaç tanesi yerli ? veya bunlardan kaç tanesi 24/25 yaşında
Benim ilgincime giden hüsus şu reis 3-4 ay futbol oynamış 26 yaşında ilk defa adını duyduğumuz Mert Hakan Yandaş'a Del Piero muamelesi yapılıyordu forumda Fenerbahçe ile anlaşana kadar 1-2 ay sonra aynı forumda İrfan'ı bu kadar beğenmeyeni gördüğüme çok şaşırıyorum
Asıl mesele şu reis İrfan için öyle 10-12 mil.€ bonservis bedelleri ödeyip alabilecek durumda değiliz daha doğrusu bir Sevilla olmadığımız için şu anda herhangi bir X oyuncuya 10-12 mil.€ bonservis ödeyebilecek durumda değiliz İrfan'ın Başakşehir ile ilişkisi kesilme noktasına gelmemiş olsa, her ne kadar inanmasam da takas ihtimali doğmamış olsa Başakşehir yöneticileri ile transfer görüşmesine oturamayız bile
Ee bu takimi izleyip gencini goremedik mi?![]()
Philip Zinckernagel - Spielerprofil 2026
Philip Zinckernagel, 31, aus Dänemark ➤ Chicago Fire FC, seit 2024 ➤ Rechtsaußen ➤ Marktwert: 4,00 Mio. € ➤ * 16.12.1994 in København, Dänemarkwww.transfermarkt.de
Ee bu takimi izleyip gencini goremedik mi?
Görmüşüzdürde 6-7 milyon fiyat çekmişlerdi minimum bu isminde sözleşme bitimine 3 ay kalmasa düşük rakamlara inanmadım ama 3 ay kalmış ve Bodo Avrupa'dan elendi o yüzden bir gelişme olmuş olabilir ve hem kanatları hem de ortada ofansif ortasahada oynaması ile 3-4 oyuncuyu yedekliyor maaşıda fazla olmaz herhalde. Transfermakt'ın sözleşme bitiş tarihi hatalıysa tüm yazdıklarım yalan olur tabi.Ee bu takimi izleyip gencini goremedik mi?