Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pas oyununda yok hiç belki maç eksikliginden kaynaklı ama girdigi maçalrda dikkatimi çeken sırtı dönük aldıgı her topcu kötü kullandı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mac eksigi belli oluyor haklisin ama bildigimiz diagne sirti donuk oynar fizigini kullanir alan yaratir. Hajduk macinda sirti donuk alip kanata gonderdigi sonunda yuzde yuzluk golu kacirdigi pozisyon mesela en guzel ornegi hem yapabileceginin hem de hazir olmamasinin.

Ustad irfan o kadar istikrarsız bir adam ki yarı dönemi mukemmel geçirip diğer dönem rezalet oynuyor.2 senedir takip ediyorum bu aynen böyle oluyor.Ha bizde hoca falan başka işler olabilir orasını bilemem.Geleceğini sanmıyorum cunku bu eleman fenerli.İlla bir kapak atıp oraya gitmek isteyecektir.
Ben Taylan'ın mevcut durumunu düşündüğüm zaman artık Fatih Terim'e bir futbolcu üzerinden eleştirmeyi bıraktım, anladığımız kadarıyla İrfan'da Fatih Terim'in çok istediği bir oyuncu umarım gelir diyorum ben onun için

İstikrar konusunda bence maç maç bakmaktan ziyade sezon geneline bakmak lazım, 18/19 sezonu ve 19/20 sezonunda ligimizde İrfan kadar etki etmiş kaç tane orta saha oyuncusu var ki ? veya bunlardan kaç tanesi yerli ? veya bunlardan kaç tanesi 24/25 yaşında

Benim ilgincime giden hüsus şu reis 3-4 ay futbol oynamış 26 yaşında ilk defa adını duyduğumuz Mert Hakan Yandaş'a Del Piero muamelesi yapılıyordu forumda Fenerbahçe ile anlaşana kadar 1-2 ay sonra aynı forumda İrfan'ı bu kadar beğenmeyeni gördüğüme çok şaşırıyorum

Asıl mesele şu reis İrfan için öyle 10-12 mil.€ bonservis bedelleri ödeyip alabilecek durumda değiliz daha doğrusu bir Sevilla olmadığımız için şu anda herhangi bir X oyuncuya 10-12 mil.€ bonservis ödeyebilecek durumda değiliz İrfan'ın Başakşehir ile ilişkisi kesilme noktasına gelmemiş olsa, her ne kadar inanmasam da takas ihtimali doğmamış olsa Başakşehir yöneticileri ile transfer görüşmesine oturamayız bile

Visca-Babel takası sizce nasıl olur

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eeu15PbXsAAEvS-.jpg:large

Kimseye umut vermek istemem ama okay transferinin yattığını hocadan birkaç gün önce bu hesaptan öğrenmiştim..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eğer güvenilirse bu ismin Philip Zinckernagel olma ihtimali çok yüksek nedeni hem kanatlarda hem orta sahada ofansif orta saha rolünde oynayabiliyor yani Emre Kılınç veya Belhanda'yı yedekler. Bodo Avrupa'dan elendi sözleşmesinin bitimine 3 ay var yani 1-2 milyona alınabilecek bir oyuncu. Ahmet, Sekidika, Ozorn, Jimmy gibi oyunculardan gösterebiecleğimiz ekstra gelirle rahatlıkla alabileceğimiz bir oyuncu sözleşmesinin bitmesine 3 ay kalması nedeniyle.

Ben Taylan'ın mevcut durumunu düşündüğüm zaman artık Fatih Terim'e bir futbolcu üzerinden eleştirmeyi bıraktım, anladığımız kadarıyla İrfan'da Fatih Terim'in çok istediği bir oyuncu umarım gelir diyorum ben onun için

İstikrar konusunda bence maç maç bakmaktan ziyade sezon geneline bakmak lazım, 18/19 sezonu ve 19/20 sezonunda ligimizde İrfan kadar etki etmiş kaç tane orta saha oyuncusu var ki ? veya bunlardan kaç tanesi yerli ? veya bunlardan kaç tanesi 24/25 yaşında

Benim ilgincime giden hüsus şu reis 3-4 ay futbol oynamış 26 yaşında ilk defa adını duyduğumuz Mert Hakan Yandaş'a Del Piero muamelesi yapılıyordu forumda Fenerbahçe ile anlaşana kadar 1-2 ay sonra aynı forumda İrfan'ı bu kadar beğenmeyeni gördüğüme çok şaşırıyorum

Asıl mesele şu reis İrfan için öyle 10-12 mil.€ bonservis bedelleri ödeyip alabilecek durumda değiliz daha doğrusu bir Sevilla olmadığımız için şu anda herhangi bir X oyuncuya 10-12 mil.€ bonservis ödeyebilecek durumda değiliz İrfan'ın Başakşehir ile ilişkisi kesilme noktasına gelmemiş olsa, her ne kadar inanmasam da takas ihtimali doğmamış olsa Başakşehir yöneticileri ile transfer görüşmesine oturamayız bile

Tamamen para ile alakalı.Mert hakana da 10 milyon isteseydi sivas ona yapılan yorumlar da farklı olurdu.Çok kaliteli olduğu için değil beleş olduğu için istedik.Ayrıca bu yönetimin pek dostu yok.Fenere bedava verdikleri adamlar için bizden dunya para istiyorlar.

Ee bu takimi izleyip gencini goremedik mi?
Görmüşüzdürde 6-7 milyon fiyat çekmişlerdi minimum bu isminde sözleşme bitimine 3 ay kalmasa düşük rakamlara inanmadım ama 3 ay kalmış ve Bodo Avrupa'dan elendi o yüzden bir gelişme olmuş olabilir ve hem kanatları hem de ortada ofansif ortasahada oynaması ile 3-4 oyuncuyu yedekliyor maaşıda fazla olmaz herhalde. Transfermakt'ın sözleşme bitiş tarihi hatalıysa tüm yazdıklarım yalan olur tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt