Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Normalde haklısın da insan bu yönetime güvenemiyorBonservissiz Papis Cisse’yi alabilirsin illa forvetsiz geçecek diye bir şey yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normalde haklısın da insan bu yönetime güvenemiyorBonservissiz Papis Cisse’yi alabilirsin illa forvetsiz geçecek diye bir şey yok.
Kabul edildi, hemen yapalım.Jimmy , babel , emre taşdemir , ahmet çalık , ömer bayram = visca , irfancan takası olur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olabilir ancak dediğim gibi 26 yaşında.20 yaşında olsa haklı olabilirsin.Dediğim gibi gelmesin demiyorum ama beklentileri doğru ayarlamak gerekiyor.
Skrtel ile mi değişim yapacak. Visca, İrfan falan kastediliyor belli. Visca'ya Avrupa'dan iyi bir teklif geleceğini düşünmüyorum Fb Ozan+ bir oyuncu= Visca yapılacaktır yüksek ihtimal Fener kanat istiyor çünkü. İrfan'a Arupa'dan teklif varsa satarlar yoksa Forvet için bizden Diagne'yi isteyebilirler takasla.Skrtel'i kastediyor bence Okan hemen gaza gelmeyin .
fussbalcının kralı oldugu su hareketten bellı
Adam danimarkalı?Birde acayip bir skor sayısına karşın hiç milli takım forması giymemiş.Norveçin de seviyesi belli yani
Skrtel ile mi değişim yapacak. Visca, İrfan falan kastediliyor belli. Visca'ya Avrupa'dan iyi bir teklif geleceğini düşünmüyorum Fb Ozan+ bir oyuncu= Visca yapılacaktır yüksek ihtimal Fener kanat istiyor çünkü. İrfan'a Arupa'dan teklif varsa satarlar yoksa Forvet için bizden Diagne'yi isteyebilirler takasla.
soy isimini begenmedim...
Kabul edildi, hemen yapalım.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Katılıyorum bak bu lafasana açılan ilim irfan kapılarının menteşelerini
yok haintirnak gibi birsey. nagel = tirnaknıye almanca belhanda fanı anlamına mı gelıyor