Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca Irfani çok istiyor bunu herkes biliyor.

Sorun para malesef.

Irfan'da Taylan ve Oğulcan ile buluşmak ister, kankaları nede olsa.

Arda faktörü de var.

Diagne takas ile olur ancak...

Visca'yı isterim ama Fegh gitmesi gerek ozaman.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Olabilir ancak dediğim gibi 26 yaşında.20 yaşında olsa haklı olabilirsin.Dediğim gibi gelmesin demiyorum ama beklentileri doğru ayarlamak gerekiyor.

O adam zaten bence ucuz rotasyon oyuncu olarak gelir. Linnes tarzi joker oyuncu olup, ama onun gibi ucuk maas yerine söyle 500-700 bin arasi maas alirsa, beklentide normalde cok yüksek olmaz.

Diyelim Babeli bedavaya postaladin ve bu adama 900 bin bonservisle ve 600 bin maasla aldin. Sözde 1 milyona yakin daha az giderimiz olmus olur.

Skrtel'i kastediyor bence Okan hemen gaza gelmeyin .
Skrtel ile mi değişim yapacak. Visca, İrfan falan kastediliyor belli. Visca'ya Avrupa'dan iyi bir teklif geleceğini düşünmüyorum Fb Ozan+ bir oyuncu= Visca yapılacaktır yüksek ihtimal Fener kanat istiyor çünkü. İrfan'a Arupa'dan teklif varsa satarlar yoksa Forvet için bizden Diagne'yi isteyebilirler takasla.

Skrtel ile mi değişim yapacak. Visca, İrfan falan kastediliyor belli. Visca'ya Avrupa'dan iyi bir teklif geleceğini düşünmüyorum Fb Ozan+ bir oyuncu= Visca yapılacaktır yüksek ihtimal Fener kanat istiyor çünkü. İrfan'a Arupa'dan teklif varsa satarlar yoksa Forvet için bizden Diagne'yi isteyebilirler takasla.

İki oyuncudan birini bile rakiplerine verirse kafasına sıkar resmen.

Kabul edildi, hemen yapalım.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

IMG_5555.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt