Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.961
- 5.667
- 983
Mert Hakan ne kadar itici bir tip , yeminle iyi olduğu gelmediği
Tam bi gevşek, canerle ikisi gevşek gevşek takılıyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert Hakan ne kadar itici bir tip , yeminle iyi olduğu gelmediği
Yok be yav belki 4 oluruz. Arkadaşla sevgilisi gelcek birde gelirse benim kız arkadaşımfeth mi edeceksiniz?
Normalde alınamaması için hiç bir sebep yok sözleşme bitiş tarihi gerçekse tutup 2-3 milyon isteyecek değillerdir ancak oyuncu devre arası için çoktan başka takımla imzaladıysa o zaman olmaz ama haberi çıkardı herhalde bunun.Vala reis bu adamları bayağıdır biz forumda yazıyoruz. O takımdaki çoğu adam potansiyelli, takipte olmak lazım.
Ben yine de bizimkilerin becerip de alabileceğini sanmıyorum.
FFP olmasa hocadan bağımsız bizim yöneticiler bu transferlere girer miydi? Mevcut yöneticiler.Vala reis bu adamları bayağıdır biz forumda yazıyoruz. O takımdaki çoğu adam potansiyelli, takipte olmak lazım.
Ben yine de bizimkilerin becerip de alabileceğini sanmıyorum.
Heee ben 3 sap anladımYok be yav belki 4 oluruz. Arkadaşla sevgilisi gelcek birde gelirse benim kız arkadaşım
4m euro +bonus Milan
Zinckernagel?Sizofrens reis gene müjdeyi vermis
Kapa gerek kalmadi HO
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Irfan hedefi olmayan okan hocami salar miOkan hocam hedefi olmayan irfanı salar mı
Babel'i alsın bizden onu salmasada olurOkan hocam hedefi olmayan irfanı salar mı