Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.081
- 102.201
- 5.238
Haugeeeeeeeeee gidiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
19 yaşında adamdı yav, Rize maçında yaptıklarını hangi kanat adamı yaptı bu ligde bu zamana dek? Atletizmi önde bir adam Hauge de bu konuda o kadar iyi değil, daha dengeli mesela.Tekniği ile kafa yapısı orantılı değildi brumanın.Sadece potansiyeline 50 milyon bonservis ödendi.
Kamaldeen bize kalmaz, Belçika/Hollanda yapar 8-10 bandına.Bu sezondan sonra FFP bitiyor, gelecek sezon Poznan’in sol bekini ve Kamaldeen’i kapmak lazim.
Lech Poznan bizden yine fazla bi bonservis ister.Bonservissiz Hauge'nin beraber oynadığı Bodo'nun sol bekini alalım bence..Bu sezondan sonra FFP bitiyor, gelecek sezon Poznan’in sol bekini ve Kamaldeen’i kapmak lazim.
bizim yönetim daha ön protokol yaptığı adamı alamıyor , Hauge yi nasıl alacaklarBodo bu kadar parlarken , Hauge'yi tek bizim izlediğimizi düşünmek saçma olur.
10 gollü başlangıcından sonra bize düşmeyeceği barizdi , daha önce alınabilirdi.
Biz takım arkadaşını almaya çalışalım.
Turnuva daha yeniydi ve en iyi 2. oyuncu oydu sanırım yani döneminin en büyük potansiyellerinden biri demekti bu ha biz verim alamadık ama özel bir adamdı.
Maaş konusu ok, o dönemler kur da fazla olmadığından çok da sorun değildi o maaş zaten.
Bir de bildiğim kadarıyla Bruma zaten zam almıştı öncesinde kulübünden.
Poznanın sol beki tr ile dalga geçmemiş miydi yaw instagramda aklımda öyle kalmışBu sezondan sonra FFP bitiyor, gelecek sezon Poznan’in sol bekini ve Kamaldeen’i kapmak lazim.
Şimdi milan istiyor Man city takip ediyor diyen oyuncuyu bu takımların 3 ay önce takip etmediğini mi savunuyorsun sen? Ya da bizim burada bir kaç videodan izleyip bulduğumuz oyuncuları bu takımların bilmediğini mi sanıyorsun?Bizim kadar bonservisi veren yoktu diye hatirliyorum ben. Birde dogru dürüz profesyonel maci olmayan adama o zamanlar icin acayip bir saglam maas önerdik diye.
Bu Haugeyi bence anca 3 ay önce alabilirdik. Ama bizim yönetimin sanki o kadar erken bonservisli oyuncuyun pesinden kosmak aklarina bile gelmezdi.
Hatırlıyorum o mevzuyu da işte orada bayağı zamlı bir sözleşme verildi bir şeyler oldu. Sonrasında sattılar.Ben Bruma ve menajerinin biraz götlük yaptigini hatirliyorum bize gelmeden. Sanki sözlesmese gecerli degil diye fesih etmeyi istiyordu. Bedavaya kacmak icin sanki beni taraftar kacirmayi falan istediler diye hikaye bile var aklimda![]()
Allahtan yuksek ucret talep etmemis, yuksek ucret talep etse 3-3.5 isteyecekmis herhalde. 1.5 ne lan 800-1m neyine yetmiyor. Hadi imza oarasiyla 1.250 olsun max
Lech Poznan'ın Kamil Jozwiak transfer olurken takım arkadaşı dalga geçmişti diye biliyorum..Poznanın sol beki tr ile dalga geçmemiş miydi yaw instagramda aklımda öyle kalmış
Bu tip takımlar alt liglerden çekmezler bu adamları, gelişmesini bekleyip sonraki aşamada alırlar. Milan'ın Hauge'yi direkt alması farklı bir durum.Şimdi milan istiyor Man city takip ediyor diyen oyuncuyu bu takımların 3 ay önce takip etmediğini mi savunuyorsun sen? Ya da bizim burada bir kaç videodan izleyip bulduğumuz oyuncuları bu takımların bilmediğini mi sanıyorsun?
İlk görüşmeyi yaptığın an bahsi geçen takımlar senden daha az para ödeyerek alır geçer bu oyuncuları...
19 yaşında adamdı yav, Rize maçında yaptıklarını hangi kanat adamı yaptı bu ligde bu zamana dek? Atletizmi önde bir adam Hauge de bu konuda o kadar iyi değil, daha dengeli mesela.
Bruma'yı az yonttuk neler yaptı son sezonunda, zaten sakatlanmasa daha iyi değerlendirilirdi kesinlikle bir de Tudor da değersizleştirmişti o dönem.
Yani geliştiremediysek bu bizim suçumuz, Bruma çok özel bir oyuncuydu hele de o yaşta.
Bu tip takımlar alt liglerden çekmezler bu adamları, gelişmesini bekleyip sonraki aşamada alırlar. Milan'ın Hauge'yi direkt alması farklı bir durum.
Aksi olsa geçen yıl Skovlar büyük takımlara giderdi.
İşte Hauge'nin de bir ton defosu olabilir, sonuçta her maç izleyemiyoruz.Anlatmak istediğim o muhteşem yeteneğine göre mental yönu geride kaldı.Belki bize gelmese başka bir kariyer yapardı.
Babel diagne jimy durmaz sener emre tasdemir secip begensinler solds oyuncu yokmus hepsini verelim irfani versinler sekidikayida promasyon verelimBabel+2-3 mio = Irfan yapsak keske