Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye ne olursa olsun Feg+Falcao+Babelden çıkmak lazım Muslerayada 1.5 2m bandında bir maaşla uzatabiliriz. 10 senede bizden kazandığıyla urugayın en zengini oldu neredeyse bir zahmet kabul etsin. Maaş yükü hafiflemezse transferde yine kabız oluruz
2 m euro üstü kimse almamalı bu vergilerin olduğu yerde.

Lech Poznan bizden yine fazla bi bonservis ister.Bonservissiz Hauge'nin beraber oynadığı Bodo'nun sol bekini alalım bence..
Poznan’in en degerli oyuncularindan biri Jozwiak 4.3 milyona gitti, Puchacz da 3.5-4 milyona alinabilir. Bodo’nun sol bekini dikkatli izlemedim ne desem yalan olur rengim.

Citynin o tarz adamları toplama taktiği var, alıp oynatmadan satıyorlar zaten o yüzden artık gençler orayı tercih etmiyor. Gençten alıp kullandıkları oyuncu da yok şu an.

Direk dev takıma gidince oyuncular bocalıyor çünkü, aşama aşama ilerlemeleri daha sağlıklı oluyor onlar için.

Kuzey liglerinde her sene ne istatistikler yapılıyor var mı bir tane giden son dönemde? Sörloth - Palace var maksimum benim hatırladığım o da Palace yani.
Ama olayın bir de diğer tarafından bakmak lazım. City etiketi almış bir oyuncunun Avrupa da bir şekilde piyasası oluyor. Şayet Enes city forması giymiş olmasa bu kadar çok transfer yapamazdı.

Zaten benim de söylemeye çalıştığım Avrupa da iyi bir ligde sözleşme imzalama şansı varken bir oyuncunun bize gelme ihtimali olmaz. Ben olsam bizim yönetimin yerinde böyle bir takımla transfer için çekilmek yerine direkt büyük takıma gidip oyuncuyu alıp bizde değerlendirin diye yanaşmak olurdu. 2 senelik kiralık gibi...

bundan daha duyumsuz geçen sezon hatırlıyor musunuz

Bir de bu Bodo, Badou bunlarda oynarken orta sıra takımıymış o ligde, nolduysa son 2 senede olmuş.

Mesela o Zinckernagel geçen sezona kadar boş bir kariyer geçirmiş. Geçen yıl 2. oldular bu yıl da açık ara şampiyonluğa gidiyorlar.
1601071117968.webp

Bir de bu Bodo, Badou bunlarda oynarken orta sıra takımıymış o ligde, nolduysa son 2 senede olmuş.

Mesela o Zinckernagel geçen sezona kadar boş bir kariyer geçirmiş. Geçen yıl 2. oldular bu yıl da açık ara şampiyonluğa gidiyorlar.

Adamlar 16/17 sezonunda ikinci ligde oynamislar birde. Yükseldikten ilk sezonlari asyada bitirmisler ve sonra o yükselis gelmis.

O ilk yildan sonra hocayida degistirmemisler. Bu patlama nerden geldi bende anlamiyorum.

Ama olayın bir de diğer tarafından bakmak lazım. City etiketi almış bir oyuncunun Avrupa da bir şekilde piyasası oluyor. Şayet Enes city forması giymiş olmasa bu kadar çok transfer yapamazdı.

Zaten benim de söylemeye çalıştığım Avrupa da iyi bir ligde sözleşme imzalama şansı varken bir oyuncunun bize gelme ihtimali olmaz. Ben olsam bizim yönetimin yerinde böyle bir takımla transfer için çekilmek yerine direkt büyük takıma gidip oyuncuyu alıp bizde değerlendirin diye yanaşmak olurdu. 2 senelik kiralık gibi...
Enes pr'ı fazla yapılmış bir adam, o paraları hiç haketmedi. Aldıkları çoğu potansitelli genci de yediler, Kayode bile City'nin o dönem aldıklarından.

Hauge'yi izleyen City değil United zaten ancak teklif yapmadılar sadece takip ediyorlar zaten o yüzden gelişimini izliyorlar dedim, yeterli görseler çoktan almışlardı.

Hauge gibi oyuncular da direk büyük takıma gitmeyi artık pek tercih etmiyor çünkü dediğim gibi ne yetenekler bu şekilde kayboldu geçmişte.

Adamlar 16/17 sezonunda ikinci ligde oynamislar birde. Yükseldikten ilk sezonlari asyada bitirmisler ve sonra o yükselis gelmis.

O ilk yildan sonra hocayida degistirmemisler. Bu patlama nerden geldi bende anlamiyorum.
O değilde gittik Norveçten 2.5 bonservis 900 maaş vererek ala ala Linnes'i aldık ya 4 yıl önce ne desem boş :asd:

Bizim kulüpteki transfer yapacak adamlar bahsettiğiniz kulüplerin adını sadece duymuştur.

Oyuncuları falan duymuş olması ihtimal dahilinde değil. En fazla abdülün yeğeni falan FM oynayıp tavsiye ederse transfer yaparız.

Everton, Fulham, Leicester, West Ham United, hepsi stoper arayisinda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt