Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FIFA third party ownershipi yasaklamisti ama keske bir zengin Galatasarayli olsa, ve bize söyle 15-20 milyon ateslese ve biz o parayla 3-4 scout transferi yapsak. Oyunculari sonra satarsak ona parasini ve iyi bir % faiz versek her taraf mutlu olur...

Bu oyuncularin gelecekte belli bir yere gelebilecekleri kestirebilir mi merak ediyorum. benim diyen scout en fazla 1 euroluk 20 oyuncu yazsa kac tanesi 10m luk oyuncu olur acaba?
Ona lig bazlı bakmak lazım. Sörloth gibi adamlar tam bizim lige göre ama EPL için zor adamlar mesela. Badou da aynı şekilde.

Liglerin oyuncu profillerine göre düşünmek lazım. Bir de oyuncuların fiziksel, zihinsel gelişimleri de bir süreç yani muazzam yetenekler 2 sene sonra kaybolabiliyor çünkü fizik artık çok önemli noktaya geldi. O yüzden büyük takımlar uzun vadeli takip ediyorlar oyuncuları.

O dönem şöyle bir şanssızlık da vardı, para 20sinde falan geldi 10 gün kalmıştı.
Şu an ile aynı kalkıp yüksek fiyata Marcao satmaya kalkarlarsa. Yine de şanssızlık olarak göremiyorum mevcut yönetim ile. Hala şaşıyorum Marcao ve Luyindama'yı nasıl getirdi bunlar. Apo'ya 50m ver yine 5 ekime kadar kan kusturur bize.

Zickernagelin 3 ay sonra sözleşmesi bitiyorsa almamak büyük salaklık olur ver 300 bin euro bomservis 500 bin maaş oyuncu senin solda ortada her yerde tempolu bir oyuncun olur feghouliyi zorlar. Ayrıca aramızda çok fm oynayanlar var 25 yaşında adam sanki yaşlı muamelesi görüyor bizim ligde 4 büyüklerde kanatlarda 25 yaşında adam mı var? Hele yerli oyuncularda taylandan emre kılınçtan genç bu çocuk daha ne olsun?

1601072494309.webp

TT isim hakkı da bitiyor galiba +5 sene opsiyon varmış 40m dolardan uzatsalardı güzel olurdu ;D

Zinkernal'i izledim. Bir kere sagda oynuyor ama sanki 10 numara gibi.
En cok dikkatimi ceken, orta degil pas veriyor. Hareketli topta bile pas veriyor. Ayagi net iyi. Sut da cekiyor. Acik ve dar alanda oynayabiliyor ve takimin lideri gibi. Tabi Norvec ligi nasil bilmiyorum.

Şu an ile aynı kalkıp yüksek fiyata Marcao satmaya kalkarlarsa. Yine de şanssızlık olarak göremiyorum mevcut yönetim ile. Hala şaşıyorum Marcao ve Luyindama'yı nasıl getirdi bunlar. Apo'ya 50m ver yine 5 ekime kadar kan kusturur bize.
Marcao'yu 900 bin euroya alınıp sonrasında izleyip beğenmemizi hep garipsemişimdir. 4 ay falan oynadı.

Luyindama zaten gözde bir stopermiş o dönem, Belçika'da yaşayanlar ligin en iyi stoperi diyordu geldiğinde.

Ona lig bazlı bakmak lazım. Sörloth gibi adamlar tam bizim lige göre ama EPL için zor adamlar mesela. Badou da aynı şekilde.

Liglerin oyuncu profillerine göre düşünmek lazım. Bir de oyuncuların fiziksel, zihinsel gelişimleri de bir süreç yani muazzam yetenekler 2 sene sonra kaybolabiliyor çünkü fizik artık çok önemli noktaya geldi. O yüzden büyük takımlar uzun vadeli takip ediyorlar oyuncuları.
O yuzden iskandinav liginden pilot takim alinmali hem ozornwafor gibi dusuk paraya aldigin oyuncuyu oynatirsin hem de alt yapi oyuncusunu. Bizim ali yavuz norvec ligin 15 gol 15 asist yapsa sasirmam. Hem kendisinin hem de taraftar hocanin ona guveni artar. Ayni sekilde yunus atalay vb. Performans gosteremiyorsa da umudu tamamen kesersin.

Belhanda'yı dönüştürmüşler.İlerde daha fazla etkisinin artması dileğiyle..
Fatih Terim'in Medipol Başakşehir-Galatasaray maçı sonrası açıklaması
Fatih Terim: "Belhanda şutu az kullanan bir oyuncu. Bugün neyse ki söyleye söyleye attırdık ona."
Fatih Terim'in Galatasaray-Hajduk Split maçı sonrası açıklaması
"Belhanda'dan asıl beklediğimiz bu. O yetenekte birinden beklediğimiz bunlar. Onu şut atmaya ikna ettik, 9 numara civarında oynamaya zorladık. O işleri yapacak kapasitesi de olduğu için oyuna renk katıyor."

Marcao'yu 900 bin euroya alınıp sonrasında izleyip beğenmemizi hep garipsemişimdir. 4 ay falan oynadı.

Luyindama zaten gözde bir stopermiş o dönem, Belçika'da yaşayanlar ligin en iyi stoperi diyordu geldiğinde.
Yok bakış açım benim yurt dışında son derece beceriksizler transfer konusunda. yıllık +5m verdiği Falcao için bile kaç gün kapısında yattı.

O yuzden iskandinav liginden pilot takim alinmali hem ozornwafor gibi dusuk paraya aldigin oyuncuyu oynatirsin hem de alt yapi oyuncusunu. Bizim ali yavuz norvec ligin 15 gol 15 asist yapsa sasirmam. Hem kendisinin hem de taraftar hocanin ona guveni artar. Ayni sekilde yunus atalay vb. Performans gosteremiyorsa da umudu tamamen kesersin.
Beceremezler. Zamanında Beylerbeyi için 10 milyon dolar harcamışız, o dönem için çok büyük paraydı.

Belhanda'yı dönüştürmüşler.İlerde daha fazla etkisinin artması dileğiyle..
Fatih Terim'in Medipol Başakşehir-Galatasaray maçı sonrası açıklaması
Fatih Terim: "Belhanda şutu az kullanan bir oyuncu. Bugün neyse ki söyleye söyleye attırdık ona."
Fatih Terim'in Galatasaray-Hajduk Split maçı sonrası açıklaması
"Belhanda'dan asıl beklediğimiz bu. O yetenekte birinden beklediğimiz bunlar. Onu şut atmaya ikna ettik, 9 numara civarında oynamaya zorladık. O işleri yapacak kapasitesi de olduğu için oyuna renk katıyor."
Sut atma degil, hala sut atamiyor ama ceza sahasina daha sık giriyor, oradan da zaten plase yetiyor. Gecen yil net hatirladigim Seri Malatya macinda oyle ceza sahasina kosu yapmisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt