Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsim hakkı için ne teklif ederler yaw. Yeni gelen yönetimin ilk büyük sınavı bu olur bence.
Seçime girecek kişiler bir kaynak yaratmak için seçimden önce bağlantılarını kullanıp stad isim hakkı için ciddi paralara sponsor bulmalılar bence böylelikle seçilince direk kaynakla başlarlar ve para sorunu yaşamazlar. Artık aylık 3-4 milyon civarı getiren ve bence geliştikçe getirisi de artacak olan bir App'de var. Yeni gelecek yönetimin bir diğer sınavı da Florya ve Kemerburgaz olacak . Florya Riva gibi ama daha iyi şartlarda değerlendirip camia ve sponsor desteğiyle Kemerburgaz'a Avrupa'nın üst standartlarında bir tesis yapmalılar.

phil-foden-manchester-city-1543500062-19021.jpg

pek fark yok
foden.jpg

5044340_0.jpg

Calismazsan olmaz. Ama butun avrupada 6 euro olan et, senin ulkende 60 lira olunca yiyemiyorsun. Calissan da olmuyor proteinsiz
Ali şu son 2 senedir 60 lira et. Bu adamlar 12-13 yaşından beri futboldalar. Hayır neye bağlamaya çalışıyorsun anlamıyorum ki? Vücut geliştirmeci gibi kas olsun demiyoruz burada. Dinçlikten, fiziksel güçten bahsediyoruz.

Kıymet bilmiyorlar

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Atalay'ın oynamasının tek sebebi fiziği mi sence, fiziği iyi olsa oynar mıydı
Yahu ben oynamasın demiyorum Sami. Anaaa konu nerelere geldi :D Bizim altyapı oyuncuları belki millet olarak tembelliğimiz kaynaklı belki hocaların ilgilenmemesi yüzünden çok güçsüzler. Atalay'ı düşünsene Luyindama gibi birisi ile ikili mücadelede ya da Yunus'u.

Ali şu son 2 senedir 60 lira et. Bu adamlar 12-13 yaşından beri futboldalar. Hayır neye bağlamaya çalışıyorsun anlamıyorum ki? Vücut geliştirmeci gibi kas olsun demiyoruz burada. Dinçlikten, fiziksel güçten bahsediyoruz.
Tamam abi. Ulkedeki butun alt yapidan cikan oyuncularin tıfıl fiziksiz olmalarinin suçu bu çocukların. Ulkenin durumuyla alakasi yok. Zaten ben 2 yildir demiyorum adamlar nesillerdir et yiyor biz yemiyoruz genetik olarak durum bu zaten.

Biz milletçe oldum kafasına çok çabuk giren bir ırkız. Bu sebeple büyük takıma kapıyı atan gençler gerek okulda gerek ailesinde akrabasında konuşma geçtiğinde kendini dev aynasında görüyor. Ama hayat öyle değil

Tamam abi. Ulkedeki butun alt yapidan cikan oyuncularin tıfıl fiziksiz olmalarinin suçu bu çocukların. Ulkenin durumuyla alakasi yok. Zaten ben 2 yildir demiyorum adamlar nesillerdir et yiyor biz yemiyoruz genetik olarak durum bu zaten.
Ya he tamam et yemiyorlar o yüzden böyle tıfıllar.

Yahu ben oynamasın demiyorum Sami. Anaaa konu nerelere geldi :D Bizim altyapı oyuncuları belki millet olarak tembelliğimiz kaynaklı belki hocaların ilgilenmemesi yüzünden çok güçsüzler. Atalay'ı düşünsene Luyindama gibi birisi ile ikili mücadelede ya da Yunus'u.

Luyindamaya ezilmeyecek tek genco var
EdTieOAX0AAQ6cB.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt