Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.998
- 21.053
- 2.233
4 milyon alirsak sukretİsim hakkı için ne teklif ederler yaw. Yeni gelen yönetimin ilk büyük sınavı bu olur bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 milyon alirsak sukretİsim hakkı için ne teklif ederler yaw. Yeni gelen yönetimin ilk büyük sınavı bu olur bence.
Ali önüne her gün 3kg et koyayım ye sadece. Onlar kas mı olacak?Protein kas?
Calismazsan olmaz. Ama butun avrupada 6 euro olan et, senin ulkende 60 lira olunca yiyemiyorsun. Calissan da olmuyor proteinsizAli önüne her gün 3kg et koyayım ye sadece. Onlar kas mı olacak?
Seçime girecek kişiler bir kaynak yaratmak için seçimden önce bağlantılarını kullanıp stad isim hakkı için ciddi paralara sponsor bulmalılar bence böylelikle seçilince direk kaynakla başlarlar ve para sorunu yaşamazlar. Artık aylık 3-4 milyon civarı getiren ve bence geliştikçe getirisi de artacak olan bir App'de var. Yeni gelecek yönetimin bir diğer sınavı da Florya ve Kemerburgaz olacak . Florya Riva gibi ama daha iyi şartlarda değerlendirip camia ve sponsor desteğiyle Kemerburgaz'a Avrupa'nın üst standartlarında bir tesis yapmalılar.İsim hakkı için ne teklif ederler yaw. Yeni gelen yönetimin ilk büyük sınavı bu olur bence.
Baya fark var
3 takla atarak düşse 2 ay sakatlıktan oynayamaz. Bacaklara bak çubuk kraker gibi
Ali şu son 2 senedir 60 lira et. Bu adamlar 12-13 yaşından beri futboldalar. Hayır neye bağlamaya çalışıyorsun anlamıyorum ki? Vücut geliştirmeci gibi kas olsun demiyoruz burada. Dinçlikten, fiziksel güçten bahsediyoruz.Calismazsan olmaz. Ama butun avrupada 6 euro olan et, senin ulkende 60 lira olunca yiyemiyorsun. Calissan da olmuyor proteinsiz
Aynı zamanda beslenme ile ilgili buda ekonomiye geliyor sonuçta bu çpcukların gelirleri ne kaç öğün et yiyorlar mesela bunlar hep etki ediyor.O biraz da genetik ustad.Elbette bizimkiler tembel ama genetik çok fark yaratıyor.
Yahu ben oynamasın demiyorum Sami. Anaaa konu nerelere geldiAtalay'ın oynamasının tek sebebi fiziği mi sence, fiziği iyi olsa oynar mıydı
Tamam abi. Ulkedeki butun alt yapidan cikan oyuncularin tıfıl fiziksiz olmalarinin suçu bu çocukların. Ulkenin durumuyla alakasi yok. Zaten ben 2 yildir demiyorum adamlar nesillerdir et yiyor biz yemiyoruz genetik olarak durum bu zaten.Ali şu son 2 senedir 60 lira et. Bu adamlar 12-13 yaşından beri futboldalar. Hayır neye bağlamaya çalışıyorsun anlamıyorum ki? Vücut geliştirmeci gibi kas olsun demiyoruz burada. Dinçlikten, fiziksel güçten bahsediyoruz.
Ya he tamam et yemiyorlar o yüzden böyle tıfıllar.Tamam abi. Ulkedeki butun alt yapidan cikan oyuncularin tıfıl fiziksiz olmalarinin suçu bu çocukların. Ulkenin durumuyla alakasi yok. Zaten ben 2 yildir demiyorum adamlar nesillerdir et yiyor biz yemiyoruz genetik olarak durum bu zaten.
Yahu ben oynamasın demiyorum Sami. Anaaa konu nerelere geldiBizim altyapı oyuncuları belki millet olarak tembelliğimiz kaynaklı belki hocaların ilgilenmemesi yüzünden çok güçsüzler. Atalay'ı düşünsene Luyindama gibi birisi ile ikili mücadelede ya da Yunus'u.
Şu çocuk 1dk bile süre almadı ya, ayıptır.Luyindamaya ezilmeyecek tek genco var
Ekli dosyayı görüntüle 96188