Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklısın ama oraya bir yabancı alınıyorsa hoca Taylan'ı kesmek durumunda kalır. Yabancı sayısı azaltılacağı için yabancıyıda kenarda beklesin diye alamazsın.
Yeri gelir Taylan öne çekilir ,yeri gelir yine o bölgede oynar.
Neredeyse her hafta 2 maç oynayacağız.
O bölgede iki 11 seviyesinde oyuncu olması büyük avantaj , ikisi de hazır olur.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neden hep yabancı önlibero isimleri Taylan hem süper oynuyor hem de yerli.

Üstat uefada gruplara kalırsak 6 tane maç var. Artı olarak ligde 8 tane hafta içi maçı var. Ztk var. Sezon boyunca 3 günde bir maç yapacağız yani.

Daha 2. haftadayız Hajduk maçında Taylan’ın yerine adam koyamadık dinlendirmek için. 8 ay böyle biter mi? Her mevkide 2 tane üst düzey adam zorunluluk.

Taylanı merkeze cekip, o bolgeye orijin bi dos isteniyor muhtemelen. Cunku taylan bi dos oyuncusuna gore cok fazla pas hatası/top kaybıyla oynuyor. Istatistiklerine bakarsanız bu konuda belhanda ile hemen hemen aynı olduklarını gorursunuz. Ki belhandaya sovuyorduk biz bu hatalari yaptiginda

Bir sure sonra taylanın ayhan akmana donustugunu goruruz boyle giderse.
Katılmıyorum. Taylan'ın kondisyonu düşmez veya sakatlanmazsa o mevkiye daha da alışacaktır. Belhanda o mevkideyken futbol değil güreş icra ediyordu onunla Taylan'ı kıyaslamak haksızlık olur. Bahsettiğin istatistiği bilmiyorum ama dünyada ilk kez bu kadar ard arda maç yapılıyor ve çocuk hep ilk 11 çıktı yorgunluk olmuş olabilir.

Taylanin 50 mac yapmasinimi bekliyorsun? Rekabet iyi olur. Hele gelen oyuncu 8 No olarak da oynayabiliyorsa, yeteri kadar beraber bile oynarlar.

Ahmet Ağaoğlu: "Vitor Hugo'yu izleme ekibi önerdi, teknik heyet onayladı ama Ertuğrul Doğan maliyeti nedeniyle reddetti."

Taylanin 50 mac yapmasinimi bekliyorsun? Rekabet iyi olur. Hele gelen oyuncu 8 No olarak da oynayabiliyorsa, yeteri kadar beraber bile oynarlar.
Ya hepiniz haklısınız ama bonservis ödenerek alınacak bir yabancı futbolcu, yabancı serbestliğinin biteceği bir ortamda kadroya ilk yazılacaktır. Ben Taylan'ın önü kesilmesin diye söyledim yoksa evet yedek lazım her bölgeye.

Katılmıyorum. Taylan'ın kondisyonu düşmez veya sakatlanmazsa o mevkiye daha da alışacaktır. Belhanda o mevkideyken futbol değil güreş icra ediyordu onunla Taylan'ı kıyaslamak haksızlık olur. Bahsettiğin istatistiği bilmiyorum ama dünyada ilk kez bu kadar ard arda maç yapılıyor ve çocuk hep ilk 11 çıktı yorgunluk olmuş olabilir.
Sezon basindan beri o istatistik boyle rengim. Yogunluktan dğl. Sezonun ilk macinda taylanla belhanda 19 top kaybiyla oynamisti.

Ben oyuncularin orijin bolgelerinde oynatilmalarindan yanayim. Yarın kritik bir macta bu hatalar pahalıya patlayabilir. Bu yuzden dos transferi cok lazım. O bölge devşirme oyuncuyu kaldirabilecek bir bolge dğl.

Galatasaray'da Belhanda'ya yeni sözleşme yapılacak. 3,35 M€ olan net ücret, 2,1 M€ olacak ve 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

(Milliyet)

Sözleşmesi bitiyor diye oynamaya başlayan oyuncudan hayır gelmez, Belhanda ile sene sonu yollar ayrılmalı, zaten yaş olmuş 30. Saç baş yoldurduğu maçları unutmayalım. 3 sene daha çekilmez Belhanda.

Belhanda suan bana NBA'deki contract year oyuncularini hatirlatiyor. Önceki seneler fazla göze batmayan, sözlesmesinin son yilina girmeden birden ya kilo atip/yag oranini düsürüp, ya da kas yapip sezona girip yeni uzun sözlesmeyi kapip, yine biraz yatma moduna gecen oyunculari hatirlatiyor.

Bu adami biz ocak ayina kadar bekletsek ne kaybedebiliriz'ki? Belhandaya avrupadan 2,1 milyon net maasi 31 yasina girdikten sonra kim verir acaba? Ve niye 2+1? Atletico, büyük ingiliz takimlari son zamanlarda efsanelerine bile 30 yasini gectigi an 2 senelik sözlesmeden fazla verkekten öseniyor...

Belhandayi önce bir taraftarin önünde performansini beklesinler. Ilk kötü macinda istiklandigi an nasil cevap verecek acaba? Performansinda tepki yüzünden düsüs olacak mi?

Kralhanda boyle oynamaya devam edecekse pandemi 5 yıl daha sürebilir sikinti yok.

Transfer döneminin basinda demistik, bizim icin transfer dönemi 28eylul-4ekim arasi diye. Derbiden sonra hareketlilik olursa olur, yoksa dukkani kapattik

Ts satıyor ama onlar da almayı beceremiyor. Ülkede ikisini aynı anda yapabilen kulüp yok. Onlar da takımı iyice yeniköy mahallespor kıvamına çevirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt