Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bu şekilde düşünmüyorum. ya tutarsa mantalitesiyle ilerleyemeyiz. yanlış var ortada. ayrıca eleştirilebilecek bir transfer. neden sadece maliyetini düşünüyorsunuz ki?

Sadece maliyete göre eleştirmek anlamsız.
tutmayınca ben de eleştiririm o çok kolay.
Aynı tarz transfer taylana iki hafta önceye kadar çöp diyordu herkes.

Ne zararı var şu sekidikanin ? Maliyeti mi zarar , varlığı mi zarar ? Bir açıklamanız var mı ben onu anlayamadım ki.

Yollarsin maaşını alan takım karşılar , olay basit.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sekidika hic oynatılmadı nasıl yanlıs transfer oluyor hoca tipine baktı olmaz ded attı kenara kirayada vermiyor

Bilmiyorum telefondan eklerken bi hata mi oldu acaba. Buyur.

Ekli dosyayı görüntüle 96227

göğüs kafesi çıkık biraz belki ondandır gençken de öyleymiş
1601126421018.webp

tutmayınca ben de eleştiririm o çok kolay.
Aynı tarz transfer taylana iki hafta önceye kadar çöp diyordu herkes.

Ne zararı var şu sekidikanin ? Maliyeti mi zarar , varlığı mi zarar ? Bir açıklamanız var mı ben onu anlayamadım ki.

Yollarsin maaşını alan takım karşılar , olay basit.

ben şu mantıkla bakıyorum, sekidika neden alındı ya tutarsa mantalitesiyle mi? ben bu mantığa karşı çıkıyorum. maliyetten dem vurmuyorum. Fakat o dönem belki bu transfer yerine farklı bir fırsat tepmiş olabilir miyiz?

Yani transfer komitemiz mükemmel değil diye düşünüyorum. Fırsat tepmiş olabilirler mi diyorum? Anlatabildim mi?

ben şu mantıkla bakıyorum, sekidika neden alındı ya tutarsa mantalitesiyle mi? ben bu mantığa karşı çıkıyorum. maliyetten dem vurmuyorum. Fakat o dönem belki bu transfer yerine farklı bir fırsat tepmiş olabilir miyiz?

Yani transfer komitemiz mükemmel değil diye düşünüyorum. Fırsat tepmiş olabilirler mi diyorum? Anlatabildim mi?
Senin düşüncen , hiçbir yanıtın beni tatmin etmedi.
200bin maaşla oynayıp , bedavaya alınan oyuncu , bu oyuncu için ne gibi fırsat tepilmistir anlamıyorum. Benim IQ yetmedi heralde.

Hocanın üstünde durduğu futbolcu ve inat ettiği zaman bir yıldız çıkıyor. Ama bunu Jese’de yapmadı veya yapmıyor. Bir eksiklik görüyor bizim göremediğimiz. Belki de bakmışsınız bir anda Jese herkesin dilinde Taylan gibi. Bazen bende Hoca’ya kızıyorum ama bir bildiği vardır. En çokta Bartuğ konusunda kızıyorum. Safi yetenek. Ama var demek ki zamanı. Belki 25 yaşından sonra.(!)

Senin düşüncen , hiçbir yanıtın beni tatmin etmedi.
200bin maaşla oynayıp , bedavaya alınan oyuncu , bu oyuncu için ne gibi fırsat tepilmistir anlamıyorum. Benim IQ yetmedi heralde.

Mesela altyapıdan bir kişi çıkarasan sekidika yerine takımda oynatmaya çalışsan gibi şeyler düşünüyorum ben. Düşünüyorum kardeşim, IQ olayına niye indirgedin anlamadım. Hitabımda bir hata mı oldu?

Bizimkiler Belhanda’yi sutlayip Joao Mario’yu mu kiralamak istiyor acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt