Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transfer döneminde;
Once Polonyalilar geldi,
Sonra Darida geldi,
Yetmedi I.Coulibaly geldi aradan Naiggolan cikti, en son J.Mario düşünüldü ve ...

"Ben değişime çok sıcak bakmadım, şampiyon olan ve çabuk yeni sezona başlayan bir takımdık ama çok fazla hedefi olmayan oyuncularla yola devam etmeyeceğiz."
"Sol kanatta sıkıntı yaşıyoruz, aslında transfer de yaptık ama hem sol bek, hem sol açık sakatlandı. Yine ön tarafa bir oyuncu daha, bir de stoper bölgesine bir oyuncu düşüncemiz var ama bununla ilgili değişiklik de olabilir."
"Kadromuzda değişiklikler yapacağız. Sezona başladığımız bazı oyuncularla da, bu sene gördükten sonra yolları ayırmamız gerekecek. Hedefi olmayan oyuncularla devam etmeyeceğiz."

Okan Buruk'un açıklamaları böyle.
Skrtel ve Visca kesin bu listede var bence + para kaynaklı Caicara,İrfan,Crivelli'den birininde gitmesine daha cüzzi bonservisle onay verebilir gibi geldi.Viscanın ederi herzaman oldu ama şuan sağlam bonservis veren alıcı bulurlar mı zor geliyor bana , takasa gitmeleri daha kolay.
Fenerden Garry Rodrigues bizden bi ihtimal Diagne radarlarında olabilir Babel vs. hayatta istemez.

Kral Yarın Şova Devam Edecek
Ei3rDptXkAMcpuU.webp

O değilde 2 sene önce forumdan biri bu Ozan Kabak ta fenerli karakteri var demişti. Haklıymış adam valla bravo kim dediyse

Bugün Rangers'in lig maçının tekrarına denk geldim. 45 dakika izledim. Pek bir numaraları yok. Hatta genel kanının aksine Hajduk macından daha kolay bir maç olacak bence.

Burda tabii lig farkı var. Hajduk bireysel kalite anlamında iyi olmasa da kemik gibi heriflerden kurulu, mücadeleci ve kora kor oynayan bir takımdı. İskoçya Ligi'nin Hollanda Ligi'nden bi farkı yok gibi. Genç bir takımları var, topa sahip olarak oynuyorlar ve yayın çevresinde çok seri tek toplarla pozisyona girmeye çalışıyorlar. Liglerinde bütçe farkı çok fazla sanırım ama buna rağmen arkada çok yerleşim hatası yaptıklarından dolayı pozisyon veriyorlar.

Oyun anlayışımızdan ve temaslı oyuna alışık olmadıklarından dolayı onlara ters geleceğimizi düşünüyorum.

Ha ek olarak, Ianis de şu anki seviyesiyle bizde 3 maçta çöp ilan edilir, onu da söyleyeyim. Yani romantikliğin lüzumu yok bence. Daha çok yolu var.

45 dk'lık bi maçtan ne kadar sağlıklı analiz çıkar bilinmez tabii ama edindiğim izlenim budur.

Bugün Rangers'in lig maçının tekrarına denk geldim. 45 dakika izledim. Pek bir numaraları yok. Hatta genel kanının aksine Hajduk macından daha kolay bir maç olacak bence.

Burda tabii lig farkı var. Hajduk bireysel kalite anlamında iyi olmasa da kemik gibi heriflerden kurulu, mücadeleci ve kora kor oynayan bir takımdı. İskoçya Ligi'nin Hollanda Ligi'nden bi farkı yok gibi. Genç bir takımları var, topa sahip olarak oynuyorlar ve yayın çevresinde çok seri tek toplarla pozisyona girmeye çalışıyorlar. Liglerinde bütçe farkı çok fazla sanırım ama buna rağmen arkada çok yerleşim hatası yaptıklarından dolayı pozisyon veriyorlar.

Oyun anlayışımızdan ve temaslı oyuna alışık olmadıklarından dolayı onlara ters geleceğimizi düşünüyorum.

Ha ek olarak, Ianis de şu anki seviyesiyle bizde 3 maçta çöp ilan edilir, onu da söyleyeyim. Yani romantikliğin lüzumu yok bence. Daha çok yolu var.

45 dk'lık bi maçtan ne kadar sağlıklı analiz çıkar bilinmez tabii ama edindiğim izlenim budur.
Şu an nasıllar bilmiyorum bakmadım ama ligin başında çok hızlı oynamaya çalışıyorlardı. Hâlâ öyleler mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt