Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Doumbia uçak bilet olay noldu
GSC Transfer İstihbarat Şefi
Arif alkollu girme dedik kac defa şuraya ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doumbia uçak bilet olay noldu
irfan cok güzel olur valla. o da anca belhanda giderse olur ama. Yerli olayini kirmis oluruz böylece.Kerem___Irfan__Taylan___Emre
Gelsin Yabancı Sınırı!
Can Karabacak ile Fas turu daha güzel olurCan karabacak ile Guney amerika futbolu
Bir tane patlamayan duyumcu kalmadı
Ve Aytaç Kara gelecek transfer kapanacakBu transfer döneminde;
Once Polonyalilar geldi,
Sonra Darida geldi,
Yetmedi I.Coulibaly geldi aradan Naiggolan cikti, en son J.Mario düşünüldü ve ...
hayırdır polis misin..nereye üflüyoruz?!Arif alkollu girme dedik kac defa şuraya ya
hayırdır polis misin..nereye üflüyoruz?!
Ben ring ring gezeyim belki buluruz ne dersinŞöyle bir kanat lazım
Ekli dosyayı görüntüle 96284
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Düşünsene Emre Taşdemir ile bu eslesiyor bir maçtaBen ring ring gezeyim belki buluruz ne dersinBu insan değil ki azman
![]()
DÜşündüm düşündüm böyle bişey olurduDüşünsene Emre Taşdemir ile bu eslesiyor bir maçta
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Şu an nasıllar bilmiyorum bakmadım ama ligin başında çok hızlı oynamaya çalışıyorlardı. Hâlâ öyleler mi?Bugün Rangers'in lig maçının tekrarına denk geldim. 45 dakika izledim. Pek bir numaraları yok. Hatta genel kanının aksine Hajduk macından daha kolay bir maç olacak bence.
Burda tabii lig farkı var. Hajduk bireysel kalite anlamında iyi olmasa da kemik gibi heriflerden kurulu, mücadeleci ve kora kor oynayan bir takımdı. İskoçya Ligi'nin Hollanda Ligi'nden bi farkı yok gibi. Genç bir takımları var, topa sahip olarak oynuyorlar ve yayın çevresinde çok seri tek toplarla pozisyona girmeye çalışıyorlar. Liglerinde bütçe farkı çok fazla sanırım ama buna rağmen arkada çok yerleşim hatası yaptıklarından dolayı pozisyon veriyorlar.
Oyun anlayışımızdan ve temaslı oyuna alışık olmadıklarından dolayı onlara ters geleceğimizi düşünüyorum.
Ha ek olarak, Ianis de şu anki seviyesiyle bizde 3 maçta çöp ilan edilir, onu da söyleyeyim. Yani romantikliğin lüzumu yok bence. Daha çok yolu var.
45 dk'lık bi maçtan ne kadar sağlıklı analiz çıkar bilinmez tabii ama edindiğim izlenim budur.