Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pozisyon vermedik, topu defanstan çıkaramadığımız için çok baskı yedik hocanın da dediği gibi geriden oyun kurabilecek ve mutlaka ama mutlaka hızlı kanat oyuncusuna çok ihtiyacımız var..

Aslında Feghouli bugün biraz daha iyi oynasaydı şuan çok farklı konuşuyor olabilirdik

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
karbonatın bu taktikle çıkacağını ben bile biliyordum hoca bilmiyordu yada bilmezden geldi herhalde. hocanın derbilerde kendi oyununu dikte etme takıntısından vazgeçmesi lazım,derbiler özel taktiklerle çıkılması gereken maçlardır. yoksa aynı kadro kalitesine sahip bi rakip sahaya çıkıp oyununu rahatça bozabilir ki karbonatın bugün yaptığı tek şey de buydu,rakibin oyununu bozmak. o yüzden farklı bişey oynayıp bunu boşa çıkartmaliydık ama kanatsız da zordu tabi.

Belhanda'nın ısrarla sahada tutulması hocaya yazar. Ama Belhanda ile uygun bir maaşa sözleşme uzatılsın diyen romantikler online mı acaba, ben asıl onu merak ettim. Alın size Belhanda. Daha ligin 3. haftasında patladı. Bu heriften kurtulmak şart oğlu şart.
Şu balondaya gosterdiginiz tepkinin yarisinida Fegh e gosterseniz keske.

2side bombok ama Balonda en azindan kosuyor, birseyler yapiyor. Fegh ne defansta var ne atakta var. Takimin en cok kazananlarindan bunlar

Not: Bence Fegh, Balonda, Arda, Babel, Emre T bunların hepsi leş. Hatta Falcao, Diagne vesaire

Bana kalsa Muslera, Lyu, Marcao ve Taylan disinda hic biri GS ayarinda topcu degil

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takım hiç koşmadı nerdeyse, defans oyuncularını ve Taylan’ı izledik sadece. Ya gerçekten çok kötülerdi ya da kendilerini Rangers maçına saklıyorlardı.

karbonatın bu taktikle çıkacağını ben bile biliyordum hoca bilmiyordu yada bilmezden geldi herhalde. hocanın derbilerde kendi oyununu dikte etme takıntısından vazgeçmesi lazım,derbiler özel taktiklerle çıkılması gereken maçlardır. yoksa aynı kadro kalitesine sahip bi rakip sahaya çıkıp oyununu rahatça bozabilir ki karbonatın bugün yaptığı tek şey de buydu,rakibin oyununu bozmak. o yüzden farklı bişey oynayıp bunu boşa çıkartmaliydık ama kanatsız da zordu tabi.
Renktaş hızlı kanat yok takımda yani hepimiz bu kadroyu bekliyorduk, en fazla Arda yerine Etebo olur mu olmaz mı diye düşündük sadece. Bakalım beceriksizler oyuncu alabilecek mi? Yoksa lig malesef bitmez bizim için

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt