Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
- 26 Ocak 2013
- 6.458
- 2.952
- 1.168
IQ 404 not found
AIASODJASOIÄDJAISOJDAÄOIJD
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
IQ 404 not found
girersen Luyindamanın altına, yersin böyle y...FERDI salagi luyindamanin formasindan cekip düstü. orada da luyinin dengi gitti
Yorumsuz dedikleri pozisyonda oyuncuları faul yapıyorFenerliler niye boyle mal yav. Yorumsuz dedigi pozisyona bak.
kolu kirilmakla kalmayip, üstü paramparca olurdu, kemikler giderdi, o kol bitmis olurduLui eğerki isteyerek bassa o mala, ikiye bölerdi
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
karbonatın bu taktikle çıkacağını ben bile biliyordum hoca bilmiyordu yada bilmezden geldi herhalde. hocanın derbilerde kendi oyununu dikte etme takıntısından vazgeçmesi lazım,derbiler özel taktiklerle çıkılması gereken maçlardır. yoksa aynı kadro kalitesine sahip bi rakip sahaya çıkıp oyununu rahatça bozabilir ki karbonatın bugün yaptığı tek şey de buydu,rakibin oyununu bozmak. o yüzden farklı bişey oynayıp bunu boşa çıkartmaliydık ama kanatsız da zordu tabi.Pozisyon vermedik, topu defanstan çıkaramadığımız için çok baskı yedik hocanın da dediği gibi geriden oyun kurabilecek ve mutlaka ama mutlaka hızlı kanat oyuncusuna çok ihtiyacımız var..
Aslında Feghouli bugün biraz daha iyi oynasaydı şuan çok farklı konuşuyor olabilirdik
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu balondaya gosterdiginiz tepkinin yarisinida Fegh e gosterseniz keske.Belhanda'nın ısrarla sahada tutulması hocaya yazar. Ama Belhanda ile uygun bir maaşa sözleşme uzatılsın diyen romantikler online mı acaba, ben asıl onu merak ettim. Alın size Belhanda. Daha ligin 3. haftasında patladı. Bu heriften kurtulmak şart oğlu şart.
Usta, Lui nin ayakkabısı kadar zaten boyu o çapsızınkolu kirilmakla kalmayip, üstü paramparca olurdu, kemikler giderdi, o kol bitmis olurdu
salaklar gifi koysa bile ne kadar mal bir tweet oldugu aciklanir.Usta, Lui nin ayakkabısı kadar zaten boyu o çapsızın
Renktaş hızlı kanat yok takımda yani hepimiz bu kadroyu bekliyorduk, en fazla Arda yerine Etebo olur mu olmaz mı diye düşündük sadece. Bakalım beceriksizler oyuncu alabilecek mi? Yoksa lig malesef bitmez bizim içinkarbonatın bu taktikle çıkacağını ben bile biliyordum hoca bilmiyordu yada bilmezden geldi herhalde. hocanın derbilerde kendi oyununu dikte etme takıntısından vazgeçmesi lazım,derbiler özel taktiklerle çıkılması gereken maçlardır. yoksa aynı kadro kalitesine sahip bi rakip sahaya çıkıp oyununu rahatça bozabilir ki karbonatın bugün yaptığı tek şey de buydu,rakibin oyununu bozmak. o yüzden farklı bişey oynayıp bunu boşa çıkartmaliydık ama kanatsız da zordu tabi.