Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben biraz arsız biraz üçkağıtcı iş bilen iş bitiren yönetim istiyorum aga, madem yasak var kulpuna uydur, bişiler yap madem yapamıyon benden ne farkın var. Şu çapsız şikeciler bile Lazio ile transfer şikesi yapıyor bunu görmemek için kör anlamamak için gerizekalı olmak lazım

IMG-20200927-WA0002.webp

anlık albayrak

Renktaş hızlı kanat yok takımda yani hepimiz bu kadroyu bekliyorduk, en fazla Arda yerine Etebo olur mu olmaz mı diye düşündük sadece. Bakalım beceriksizler oyuncu alabilecek mi? Yoksa lig malesef bitmez bizim için

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
orası öyle ama geriden oyun kurmaktan vazgeçmeliydi bu maç.uzun top ve kazanılan 2.toplarla fenerin dengesini bozmaliydık.çok bekledikleri futbolu oynadık

Gidin Onyekuru yu kiralayın, kiralık +seneye zorunlu satın alma.

Feghouliyi, Babeli satın veya kiralayın. Sağ kanatta Emre, Sol kanatta Onyekuru ile oynayalım.

Bugünkü maçın bize net olarak söylediği budur.

Taner Karaman: "Galatasaray, 7 sarı kart ile takım halinde sportmenliğe aykırı hareketten PFDK'ya sevk edilecek."

Feghouli ve Arda gibi adamların devri biteli çok oldu.Hadi ardanın kontratı falan az, kenarde bekler de o 4.5 milyon alan herifi ne yapacağız bilemiyorum.Yedek bekletsen yazık ilk 11 atsan rezalet.4.senesine giriyor top oynadığı zaman tek sezon bile değil.

Valencia sahtekarina deli oldumda fenerin mal taraftari bunu en sonunda dovmek icin tesisleri basabilir

Yani are you player 2 geliyor

Feghouli,Arda,Babel,Belhanda,Falcao,Diagne şu isimleri okuyunca insan hantal hissediyor kendini, bize süper hızlı bir kanat oyuncusu lazım ve çok acil gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt