Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu taraftarın vizyonuna yakın bi yönetim bulduğumuz an uçarız da işte liverpool,city nin kadrosundan 5 adam sayamayacak adamlara transfer emanet ediyoruz.bakkal zihniyetiyle yönetilen holding gibiyiz
Hoca gecen sene Banegayı istedi, bizim akıllılar adamın bulunduğu kulübe en iyi orta sahamızı verdiler. Sonuç malüm.
bu normal yönetilen bir kulüpte istifa sebebidir.
adamlar transfer nedir ve nasıl yapılırın dersini uygulamalı gösterdiler

Tam düşündüğümü söylemişsin rengo.

Şu kanatlarla oynadığımız her maç beklerinin ofansif gücü kuvvetli olan her takım kanatlarda bizi döver.

Ayrıca bugun orta sahada bariz üstündüler tüm yükü taylana bindirdik etebo girince biraz rahatladı Taylan

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre Kılınç orta saha değil adam orta saha gibi oynamıyor, oynayamaz da zaten kolay kolay onu orta saha performansı ile eleştirmeyeceğim sol kanat oynaması gerektiğini ısrarla söylüyorum ancak Belhanda yine eskiye dönmüş çok belli takımın oyun aklı takım hücum ederken gelip topu almıyor orta sahada Taylan baskı yiyor Belhanda ortada yok ciddi söylüyorum dakika 70'de oyundan çıkan 3 isimden birisi Belhanda zannediyordum bir baktım dakika 89 Belhanda oyundan çıkıyor adam 2. yarıyı topa dokunmadan geçirdi resmen

Aynı dediğin gibi reis biz kanat oyuncularımızı değiştirmezsek olmaz Antep'i yenersin eyvallah da böyle baskı yapan 8 kişiyle kapanan takımlara karşı ne yapacaksın ? Arda bu haliyle ne yapıp da takımı ceza sahasına sokabilir ki ? Feghouli götünü kaldırmaktan aciz kapalı savunmaları aşıp Falcao'ya mı top taşıyacak ?

Sadece karşı beki karşılama/bekin çıkmasını engelleme konusunda değil defans katkıları da sıkıntı hücum katkıları da

Sıkıntı Seri’nin formu değildi. @Onur Adıbelli çok güzel yazmış, okumanı tavsiye ederim.
Hoca istiyorsa birşey demiyorum, ama şu dönemde yanına Onyekuru veya muadili bulamıyorsak Seri gibi fiziksel yetersizliği olan, hantal ve defansif özelliği çok zayıf olan bir 6 numara için beklemek mantıklı gelmiyor diyorum. Forumda herkesin fikrine saygı duyarım tabi.

hocanın inatları ömrümüzü yiyor bircogumuzu sinir hastası yaptı ama 67 yasında adamda degismez bu saatten sonra ne söylersek söyliyelim
Öyle hani diyorum Emre Kılınç sol kanada geçsin diye de Fatih Terim Arda'yı yerinden etmez ki haydi sağ kanada transfer lazım diyorum Feghouli'yi oynatmaktan vazgeçecek mi ? haydi Seri'yi tartışıyoruz bu akşamdan beri Belhanda'nın takım dışında kalma ihtimali var mı ki Fatih Terim'le ?

Onyekuru yine forma giymemis. Kardeş takim verse ya bize

Kazara ismini duyduğum, radarımızda olduğu söylenen bir oyuncu vardı. Takımının bugün oynadığı maçta sakatlık ve ceza olmadığı halde kadroda yer almamış. Nedendir hiç bilgim yok ama bize transferi için kadroya alınmadıysa bugün yarın, daha önce hiç adı geçmemiş bi isim düşebilir Etebo gibi.

Yine de tahminim Belhanda haraç mezat satılacak ve 3+5 formülüyle bir genç oyuncu alacağız, üstüne de Seri'yi kiralayacağız gibi.

Öyle hani diyorum Emre Kılınç sol kanada geçsin diye de Fatih Terim Arda'yı yerinden etmez ki haydi sağ kanada transfer lazım diyorum Feghouli'yi oynatmaktan vazgeçecek mi ? haydi Seri'yi tartışıyoruz bu akşamdan beri Belhanda'nın takım dışında kalma ihtimali var mı ki Fatih Terim'le ?
hocanın huyları degismez ama sagı soluda belli olmaz öyle bir yanıda var
ben bu soruların yanında asıl merak ettıgım hoca su anda hızlı kanat eksıklıgının farkındamı ve istiyormu? gecen yıl mesela bunu söylemıstı
farkında degilse geçmiş olsun diyebiliriz

Taylan elinden geleni yapıyor, sürpriz bir performans sergiliyor da Gustavo ile kıyaslamak nedir? Taylan'ın o seviyeye çıkması için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım. Rodop net bir şekilde yönetimin maşası olmuş. Bir iki yalandan haber veriyorlar kullanıyorlar bu akılsızı.

Hiçkimseyi Almasınlar Ama Tek Onyekuru Gelsin..

Allah Aşkına Hoca Kerem i Oynat da Görelim..

Şu Feghouli ve Babel Israrından bi Vazgeç

Bu dede nemalanmıyorsa bir şey bilmiyorum.

Orta sahaya gerek yok Taylan algısı yapa yapa bir hal oldu.

Bizde beğeniyoruz taylanı ama sadece Taylan ile olmaz bu iş

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Saçmalamasın dede Altay'dan sonra maçın oyuncusu kesinlikle Gustavo benim için. Belki adı çok duyulmadı ama Fenerbahçe'nin defanstaki her gediğini kapattı hep doğru yerde pozisyon aldı bununla birlikte top kaptı tackle yaptı mesela hiç çalım yediğini görmedim hiç top kaybı yaptığını görmedim

Bizim takımda Emre & Belhanda & Taylan & Arda sonradan oyuna giren Ömer filan bol bol top kaptırdılar mesela

valla beyler nasıl kabulleniyorsunuz bu ülkedeki futbolu yav

parayla filan alakası yok bunların sakın para demeyin

teknik direktörler koca bir hiç neredeyse bir tanesi bile farklı bir şey denemiyor maçı kazanmak için
EPLnin dibe batmışken zirveye tekrar çıkmasını sağlayan teknik direktör transferleriydi.

İspanya liginde ise yükselen Barcelona'ya Real ayak uydurmuş ve Avrupa uzun süre domine edilmişti.

Yani her şekilde rekabet başarıyı getirir, rakipler dibe batsın biz çıkalım dedikçe bizden bir cacıl olmaz.

Yalnız Karagümrük Ndiaye'yi de almış.
Çünkü Süleyman Hurma kulübün sahibi adam gidip Biglia'yı 700 bin euro'ya oynatıyor cebinden para verirken doğru yatırım olup olmayacağını araştırıyor bence mesele burada şirketleşmiş kulüplerin transfer politikaları çok daha iyi oluyor.

Muhtemelen Karagümrük'te şampiyonluğa oynayacak bir takıma dönüşecek tıpkı Başakşehir gibi onlarda geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt