Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.961
- 5.667
- 983
hoca seri diyorsa alın yaw adam geçen sene paris , fb maçlarında cok iyiydi . kapalı takımlara karşı ön plana cıkmıyor ama büyük maçlarda iyiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca şampiyonluk istemiyor o zaman maalesef.Hoca Seri'yi istiyor net.
sonunda krallBeyler merhaba, aslında yazmayacaktım foruma, forum için kendimi mühim görme gibi bir düşüncem yok, ukalalik etmiş gibi olmayayım. Aslında eskisi gibi agresif cevaplar da yazmadım arkadaşlara, forum bir şey öğretmiş oldu bana da. Eleştiri ayrı, hakarete varan sivri zekalı arkadaşlar tarafından yapılan laf çarpma muhabbetleri ayrıdır. Eleştiri her zaman yapılır ama bu forum çoluk çocuğun maskarasi olmuş, o yüzden yazmadım ve yazmayacağım da. Belhanda gidince de yazmayacağım arkamdan atıp tutanlara. Belhanda gidecek, orta saha ya transferler de gelecek. Beni ciddiye alan herkesin içi rahat olsun. Forum yönetimi hesabımı temelli olarak kapatabilir. Sağlıcakla kalın
HaydaaaBeyler merhaba, aslında yazmayacaktım foruma, forum için kendimi mühim görme gibi bir düşüncem yok, ukalalik etmiş gibi olmayayım. Aslında eskisi gibi agresif cevaplar da yazmadım arkadaşlara, forum bir şey öğretmiş oldu bana da. Eleştiri ayrı, hakarete varan sivri zekalı arkadaşlar tarafından yapılan laf çarpma muhabbetleri ayrıdır. Eleştiri her zaman yapılır ama bu forum çoluk çocuğun maskarasi olmuş, o yüzden yazmadım ve yazmayacağım da. Belhanda gidince de yazmayacağım arkamdan atıp tutanlara. Belhanda gidecek, orta saha ya transferler de gelecek. Beni ciddiye alan herkesin içi rahat olsun. Forum yönetimi hesabımı temelli olarak kapatabilir. Sağlıcakla kalın
Kac transfer olacak? Kanat var mi?Beyler merhaba, aslında yazmayacaktım foruma, forum için kendimi mühim görme gibi bir düşüncem yok, ukalalik etmiş gibi olmayayım. Aslında eskisi gibi agresif cevaplar da yazmadım arkadaşlara, forum bir şey öğretmiş oldu bana da. Eleştiri ayrı, hakarete varan sivri zekalı arkadaşlar tarafından yapılan laf çarpma muhabbetleri ayrıdır. Eleştiri her zaman yapılır ama bu forum çoluk çocuğun maskarasi olmuş, o yüzden yazmadım ve yazmayacağım da. Belhanda gidince de yazmayacağım arkamdan atıp tutanlara. Belhanda gidecek, orta saha ya transferler de gelecek. Beni ciddiye alan herkesin içi rahat olsun. Forum yönetimi hesabımı temelli olarak kapatabilir. Sağlıcakla kalın
aynen bu almak istense 100 tane free veyahut maliyetsiz oyuncu illaki bulunur. Çok net bu herifler transfer yapmak istemiyorlar. Kendileri bilir Galatasaray 1 sene daha şampiyon olamaz ama o takimin abisi neşe kaynağı her geldiğinde şampiyon oluyoruz denilen adam bir daha birinin listesinden girmeye kalkıştığında çok kotu taraftar tepkisi yer. Öyle serum hikayeleri de kurtaramaz.kac ay önce söylemıstım yine aynı fikirdeyım transferın parayla alakası yok bilerek transfer yapmıyorlar almak istemiyorlar.
Belhanda gidecek
orta saha ya transferLER de gelecek

Belhanda gider orta sahalar gelirse kral olur hadi bakalimBeyler merhaba, aslında yazmayacaktım foruma, forum için kendimi mühim görme gibi bir düşüncem yok, ukalalik etmiş gibi olmayayım. Aslında eskisi gibi agresif cevaplar da yazmadım arkadaşlara, forum bir şey öğretmiş oldu bana da. Eleştiri ayrı, hakarete varan sivri zekalı arkadaşlar tarafından yapılan laf çarpma muhabbetleri ayrıdır. Eleştiri her zaman yapılır ama bu forum çoluk çocuğun maskarasi olmuş, o yüzden yazmadım ve yazmayacağım da. Belhanda gidince de yazmayacağım arkamdan atıp tutanlara. Belhanda gidecek, orta saha ya transferler de gelecek. Beni ciddiye alan herkesin içi rahat olsun. Forum yönetimi hesabımı temelli olarak kapatabilir. Sağlıcakla kalın
Karagümrük.
Borçsuz, alttan gelen İstanbul kulübü. Baskı yok. Başlarında az çok akıllı adam var hatta Başak'a göre daha iyi.
Hayvan gibi stat tahsis edildi 2 yıla yeni stat da yaparlar. İlk senesinden Biglia gibi world class adam getirebildiler.
3-4 yıla Avrupa yaparlar kesin, ne güzel ya milyarlarca borcu olan kulüplere güzel rakipler bunlar.
Beyler merhaba, aslında yazmayacaktım foruma, forum için kendimi mühim görme gibi bir düşüncem yok, ukalalik etmiş gibi olmayayım. Aslında eskisi gibi agresif cevaplar da yazmadım arkadaşlara, forum bir şey öğretmiş oldu bana da. Eleştiri ayrı, hakarete varan sivri zekalı arkadaşlar tarafından yapılan laf çarpma muhabbetleri ayrıdır. Eleştiri her zaman yapılır ama bu forum çoluk çocuğun maskarasi olmuş, o yüzden yazmadım ve yazmayacağım da. Belhanda gidince de yazmayacağım arkamdan atıp tutanlara. Belhanda gidecek, orta saha ya transferler de gelecek. Beni ciddiye alan herkesin içi rahat olsun. Forum yönetimi hesabımı temelli olarak kapatabilir. Sağlıcakla kalın