Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim 3 maç üst üste kazansak niye sesimiz çıksın. Zaten normal olanı da bu değil mi? Bütün maçları kazanan bir takım olabiliriz. Ama oyuncular gerçekten çok safsaklıyor işi. İlk yarının son maçlarında gösterilen performans çok iyiydi. Devre arası ilaç olacak derken yine eskiye dönüş oldu. :(

Yok be abi.Olumsuz anlamda söylemedim o cümleyi.

Çünkü o kafileye ben de dahilim :) 3 maç top oynasalar gıkımız çıkmayacak.

Mancini defans sorunu çözünce sene sonu mutlaka sıra forvete gelecektir . drogbanın keyfi oyununu , Burak ın acemiliklerini ve Umut un beceriksizliğini göreceğimizi sanmıyorum

[media]https://www.youtube.com/watch?v=lBbVw9zInUA[/media]

şunu alıp drogba şutingen şıtrayze

5-6 sene forvet sıkıntısı çekmeyiz. burağın yerine de cenk tosun tarzı paslı oyun oynayabilen etkili bir yerli forvet alırsak auuuuuuu ccc mancini ccc

Guarini istememek için tek sebep yabancı olmasıdır.. Orta sahamıza level atlatacak bir oyuncu..Portoda çok beğenerek izlerdim İnterde pek takip edemedim.. Selçuk'tan fersah fersah fazla katkı verir..

Aynen kesinlikle katılıyorum.. O değilde italya futbolu ne hale gelmiş Portoyu takip ediyoruz interi etmiyoruz :)

Zaten bi guarin bide Leroy Fer vardı biri porto biri twentedeyken bence cok benziyo stilleri leroy norwich iyi maçlar çıkarıyo halen.. Guarin gelirse şayet melo stopere de geçebilir..

1 yabancı daha alırsak AB kararına güveniyoruz diye düşüneceğim. Yoksa Drogba giderse onun dışında 4 oyuncunun gitmesi gerekecek. Dany-Eboue-?-?

Aynen kesinlikle katılıyorum.. O değilde italya futbolu ne hale gelmiş Portoyu takip ediyoruz interi etmiyoruz :)

Zaten bi guarin bide Leroy Fer vardı biri porto biri twentedeyken bence cok benziyo stilleri leroy norwich iyi maçlar çıkarıyo halen.. Guarin gelirse şayet melo stopere de geçebilir..

Guarin'i Melo'nun yerine koyuyorsan gercekten bayaadir izlememissin demektir. BJK'deki fernandes'ten hic farki yok oyun mentalitesi acisindan nasil on libero oynayacak

Mancini defans sorunu çözünce sene sonu mutlaka sıra forvete gelecektir . drogbanın keyfi oyununu , Burak ın acemiliklerini ve Umut un beceriksizliğini göreceğimizi sanmıyorum

Bence sorun defans sorunu değil, aksine hücum sorunudur. Hücumcular defansif anlamda görevlerini layıkıyla yapsalar bu kadar çok pozisyon vermeyiz. Defans oyuncuları pozisyon oluşumuna sebebiyet veren kişiler değildir, pozisyonu savuşturan kişilerdir.

Belki tam olarak uymayacak ama basketboldan bir örnek vereyim. Basketbolda en rahat sayılar fast breaklerden bulunur. Yani hücum sırasında kaptırılan top futbolda kontra adı verilen ataklarla savunmanın hazırlıksız yakalanması sayesinde atılır.

Bizim oyunumuzun en eksik kalan yanı da işte bu. Biz ileride top tutamayıp, kaybettiğimizde de baskı kuramıyoruz. Sürekli yapılan top kayıpları, defansın daha dengesiz yakalanmasına sebep oluyor. Ayrıca söz konusu olan insan olunca şunu da düşünmek gerekiyor. Maç boyu defans adam kovalayıp topa hamle yapmaya çalışıyor ve bir efor harcıyor. Eninde sonunda fiziksel olarak dengesiz yakalanacaklardır bu oyuncular. Ve gol yiyecektir takım.

Çözüm mü? İleride top tutabilen, pas trafiğini oluşturabilen, top kaybında takımın yerleşmesine imkan tanıyacak zamanı kazandıracak presi yapabilen forvet oyuncularını takıma kazandırmak gerekir.

fft96mm2760981.jpg

GELIYOR BABAAN ANAAAN :trollfacce.gif:

Stopere geçmesin orta sahada 2'si oynasın.. Hatta yanlarında Umut G. önlerinde Sneijder.. Orta sahayı 5 dk.da geçen o sıkıcı takımdan sonra uçak gibi gelir bize... Selçuk kendi ekseni etrafında 30sn.de dönen adam Guarin-Melo-Umut G.-Sno ile çok çabuk oynayan bir takım oluruz..Tabi dribblingle yardırabilecek Melo-Guarin-Umut G. 3'lüsü daima esktra tehlikler yaratır...Bir de Guarin sadece paslardan ibaret gibi anlatılmış ya ona çok güldüm..Youtube videolarından baksınlar biraz Porto yıllarına..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=IJv9znyfVCc[/media]

Şu reyesi ucuza alsak bir takıma kiralasak bence iyi bir iş yapmış oluruz.

Muslera

Salih-Semih-Koray-Telles

Melo

Guarin-Selçuk

Sneijder

Drogba-Burak​

Stoper almayıp Guarin'i alırsak böyle oynarız herhalde. Guarin de tam bu sistemin oyuncusu sık sık sağ tarafa kayıyordu zaten en son izlediğim Inter maçında. Sneijder'in de maç içinde sola kaydığını düşünürsek oyun sıkıştığında açmak için çok faydaları olur

Muslera

Salih-Semih-Koray-Telles

Melo

Guarin-Selçuk

Sneijder

Drogba-Burak​

Stoper almayıp Guarin'i alırsak böyle oynarız herhalde. Guarin de tam bu sistemin oyuncusu sık sık sağ tarafa kayıyordu zaten en son izlediğim Inter maçında. Sneijder'in de maç içinde sola kaydığını düşünürsek oyun sıkıştığında açmak için çok faydaları olur

salih ?

hacım bu oyuncu tam bir balon sabri daha iyi ondan.

tarık yada veyseli almalıydık. sabriyi kesecek tek adam onlardı.

salih ?

hacım bu oyuncu tam bir balon sabri daha iyi ondan.

tarık yada veyseli almalıydık. sabriyi kesecek tek adam onlardı.

bana kalsa ben de direk onlardan birini yazardım ama almadı işte bizimkiler :D Mancini de çok güveniyor sanırım Salih'e o yüzden yazdım. Zaten bence Koray da direk oynamaz stopere ya Balta ya da Zan geçer

bana kalsa ben de direk onlardan birini yazardım ama almadı işte bizimkiler :D Mancini de çok güveniyor sanırım Salih'e o yüzden yazdım. Zaten bence Koray da direk oynamaz stopere ya Balta ya da Zan geçer

:D

kadroya yazıyoruz da yeni diye yazıyoralr sadece:D adam geçemeyen bek çok komik geliyor bana. neyse yazık oldu paracıklara bir tek salih fos cıktı bu ara transferde

bu duyumcuların çoğuda patladı

Rhodolfo , tarık , heitinga , hakan çalhanoğlu , tolgay arslan , kaan ayhan , balanta , doria

bu isimlere ranacchia , astori de eklenir

harbiden sağlam duyumcular var

daha aklıma gelmeyen isimlerde var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt