Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
che

chedjou ya 7 m euro yu duyunca hala tuyleerım dıken dıken oluyo hala sınır krizleri gecıryorum

aynen öyle

ben ilk geldiğinde vasat olduğunu yazmıstım

hadi dedim milletin keyfi kaçmasın son maçlardan dolayı öyledir belki diye yazdım ki umudum yoktu...

sonuç: bunu izleyip öneren scoutun ...! :ask:

Daha kötüsü var biz Amrabat gibi bir adama 8.6 milyon euro vermiş takımız. :dogrun:

aynen öyle

ben ilk geldiğinde vasat olduğunu yazmıstım

hadi dedim milletin keyfi kaçmasın son maçlardan dolayı öyledir belki diye yazdım ki umudum yoktu...

sonuç: bunu izleyip öneren scoutun ...! :ask:

bakma sen renktas dany diye bir defans gördüğümüz için bazılarının hala gözüne batmıyo danyden daha kotu olamaz dıye ama adamda ne hız sürat ne yer tutma ne adam markajı hiç bişey yok ya belkıde suan ki yabancı kadromuzun ıcınde en balon adamdır he eboue de olabılır ama eboue nın ıyı ve formda halı hem ıyı bındıren bır defans hemde cok kottu sayılmayan bır defans özellikleri barındırıyor benm fikrim suan en balonuımuz ched denen defansımız malesef neyse hayırlsıı olsun diyelimm :)

Asaletin Yeter ‏@asaletinyeter_19 Std.

Astori transferinde benim bildiğim son durum şu; cagliari sezon sonu kesin olarak almamız şartıyla kiralık olarak şimdi verebiliriz diyormuş

abi kesin olarak almamız konusunda ısrarları bana kaklıyolarmıs gıbı geliyo ve suphe uyandıryo bende he italyada turkıyedekı gıbı yabancı kontejan falan fıstık desek oda degıl adam ıtalyan ne yanı anlamadımkı kesın alıcan demek busene kıralık gıbı gosterıp aslında tapusuyla almak oluyo bu bılmıyorum walla renktas izlemediğim için dikkatlı bır sekılde astorı hakkında futbılculugauna bsy dıyemmem ama inş alırsak yararı olur bır nebze

Astori'yi kulübü niye satmak istiyor acaba? Chedjou gibi elimizde kalmasın.Stopere ardı ardına milyonlar dökmeyelim.Doğru isim mi sizce?

para lazım olabilir

ben astori ve ranacchia transferlerinde biraz şüpheliyim sanki elimizde patlayacak gibi

ama gönlüm astori diyor

Son gün herhalde biri alınır gibi duruyor.

Chedjou , Eboue ve Drogba ile sene sonu vedalaşılıp yerine bir başka mevkiye isim alınır.

4-2-3-1'e dönülmeli bu kadro ile başarılı olmak için.

Muslera-Alex-Astori/Stoper-Melo-Sneijder-Bruma/Kanat

şeklinde olacaktır.

Tek sıkıntı sağ bekte Türk oynatmak olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt