Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Lig:

- Hajrovic - Burak, Burak-Drogba rotasyonu (Kim hakediyorsa)

______________________Muslera___________________________

______________Koray____Semih_____Astori__________________

_____Veysel________________________________Telles________

__________________Melo_____Selcuk_______________________

____________Hajrovic_____________Sneijder_________________

______________________Burak_____________________________

Yedekler: Ufuk, Salih, Emre Can, Emre Colak, Ibrahim, Umut G., Umut B.,

Sampiyonlar Ligi:

______________________Muslera___________________________

____________Chedjou____Semih_____Astori_________________

___Eboue_________________________________Telles_________

__________________Melo____Selcuk________________________

_____________Hajrovic___________Sneijder_________________

______________________Drogba__________________________

FB'nin koruma görevlisi RTE'ye yakında yol göründüğü için şike konusunda hak edilen cezaların verileceğini düşünüyorum.

RTE'ye hiç bişey olmaz. Adam mevcut adaylar arasında en popüler olanı. Diğerleri bir uçurtma. Hatta bütün siyasiler uçurtma. Ama RTE'nin ceketi aday olsa en az %40 alır..

--------- Muslera -----------

---- G.Zan-Astori-Semih----

Salih --Selçuk--Melo -- A.Telles

Hajrovic-----------------Snıjder

-------------Burak -------------

Naçizhane 11 im . İş yapar mı renktaşlar ?

Girer . Çok basit dava bu onlar için çünkü dzrum apacèk ortada. Kamikaze yapacaklar böyle devam ñikeci yandaşlı tff olursa devamında.

Bu onlar için çok basit bir dava. Ama böyle basit davalar için hemen devreye girmez. Nasıl devreye girer FİFA? UEFA, bütün olanaklarını kullanır ve elinden bir şey gelmezse ( Lobi faaliyetleri gibi baskıdan dolayı ) o zaman dosya'yı FİFA'ya gönderir.

FİFA devreye girerse o zaman toplu men cezası verir. Yani lisans iptali gerçekleştirir. O zaman da Kıbrıs'ın halı sahasında bile uluslararası 1 tane maç yaptırmaz.

Onu tüpçü demişti sanirim

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet kongrede demişdi galiba oda ama ondan önce başbakan canlı kameraların karşında söylemişdi. Zaten tüpcüde bunun icin oraya getirildi. Tff de alınılan bütü önemli kararlar başgakanın emri ile alınıyor bu tff de. En son örnek stadlardaki kötü tezurat madde değişikliği. Hava limanında rte hırsız bağırdı kuşlar hemen hooop madde fixlendi . Secilerde yaklaşıyor zaten.

UEFA men ederse cezalar verilene kadar eder. 5 yil gelme der 5 yil sonra cezalar yine verilmemişse bir 5 sene daha almaz seni.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonunda beni anlayan birisi cikti forum'da..millet halen rte,tff oyun yapar diye üzülüyor...

RTE'ye hiç bişey olmaz. Adam mevcut adaylar arasında en popüler olanı. Diğerleri bir uçurtma. Hatta bütün siyasiler uçurtma. Ama RTE'nin ceketi aday olsa en az %40 alır..

Aynen kardeşim. Her seçim öncesi diyoruz ki '' RTE kesin gidecek. Bu sefer kurtuluşu yok. ''

Sonuç, yine aynı.

ingilterenin yediği o ceza çok eskidendi.. üzerinden çok sular aktı.. şuan kurallar çok daha sert.. uefa ve fifanın en hassas olduğu konu şike ve ırkçılık..

Defiğim gibi 5 sene ülke olarak ceza olursa bence yeterli göre bilirler ceza olarak. Bundan daha sert ceza olmaz galiba. Ama tam bilmiyorum bunu acıkcasè.

ya gençler şimdi kafam karıştı.. resmi siteye bakıyorum alındığı söylenen bir çok oyuncu yok.. dany hala kadroda görünüyor..

endoğan adili ne oldu şimdi aldık mı? manisa'dan bi genç vardı, alındı mı, yoksa dedikodu muydu?

insanlık namına birisi kimleri aldık yerli ve yabancı olarak şuraya özet geçebilir mi? kesin biten transferler hangileri?

Bu onlar için çok basit bir dava. Ama böyle basit davalar için hemen devreye girmez. Nasıl devreye girer FİFA? UEFA, bütün olanaklarını kullanır ve elinden bir şey gelmezse ( Lobi faaliyetleri gibi baskıdan dolayı ) o zaman dosya'yı FİFA'ya gönderir.

FİFA devreye girerse o zaman toplu men cezası verir. Yani lisans iptali gerçekleştirir. O zaman da Kıbrıs'ın halı sahasında bile uluslararası 1 tane maç yaptırmaz.

O eskidendi mirza..yeni kanunlara göre uefa fifa'lan esdeger haklara sahip..Fifa'ya gerek duymadan gerekli islemleri yapabilir uefa..

Aynen kardeşim. Her seçim öncesi diyoruz ki '' RTE kesin gidecek. Bu sefer kurtuluşu yok. ''

Sonuç, yine aynı.

oldum olası siyasetçilerden nefret ederim. hatta mevcut başbakanı hiç sevmem ama bu adam her türlü kazanır. fanatiklik yapmaya gerek yok. Gerçekleri görmek için bu kadar safça düşünmeyelim. Ha bana sorarsanız bu adama alternatif olacak hiç kimse çıkmadığı için yine yeniden devam edecek. Chp, Bdp ve Mhp başkanlarının hali ortada..

Defiğim gibi 5 sene ülke olarak ceza olursa bence yeterli göre bilirler ceza olarak. Bundan daha sert ceza olmaz galiba. Ama tam bilmiyorum bunu acıkcasè.

Bunu bjk'nin falan isteyeceğini sanmıyorum. O zaman yakarlar o TFF binasını. Galatasaray, Bursa ve Ts taraftarları birleşip yakarlar.. Ama bizim hükümet yalakası uA bişey yapar mı orası mechul. Anca twittirda TT yapma derdindeler..

O eskidendi mirza..yeni kanunlara göre uefa fifa'lan esdeger haklara sahip..Fifa'ya gerek duymadan gerekli islemleri yapabilir uefa..

Eş değer haklara sahip ama şike, ırkçılık konuları için FİFA direk devreye girmez. Şike ve ırkçılık ile ilgili cezaların verileceği ilk merci UEFA'dır.

Evet sürec bu çekilde olacak. Tahminim bizdeki genel kurulda oylama yaptırın bidaha diretecekler veya direk bu komuda ultimatom koyacaklqr. Gelegelerde orda ya ülke yansın diyecek yada fener ,bjk yansın diyecek. Burası türkiye olduğundan dolayı yana biliriz vallahi ülke olarak.

Transfer nobetindeyiz. Siyaset nobetine dönmüş burasi :D

O Şimdi Asker ♡ kıbrıs

Galatasaray, Besiktas ve Trabzonspor´un sahalari Fenerbahce maclari öncesinde kapanirsa hic sasirmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt