Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha güzelini yapmak için bir sürü izin gerekecek kardeşim. Bu izinleri almak için yalakalık yapacaktın. Bu işler göründüğü gibi basit değil maalesef.

Galatasaray mahalle takımı değil ki. Milyonlarca taraftarı o kadar ismi var. Önde gelen Galatasaraylı yöneticilerin ve iş adamlarının beceriksizliği diyelim. Anca GSİYAD gecelerinde buluşup fransız şarabı içseler. Başka numara yok.

ranocchiayida alsak astoriyide alsak hatta abarttim sozlesmesini fesheden roniyi gidip getirsek hala bu salih dursunu neden aldik diye sormaya devam edecegim.

Biz zaten M.köy gibi bir yerden,Seyrantepe'ye giderek en büyük salaklığı yaptık.Mustafa Sarıgül sağolsun,ne yaptı etti bizi Seyrantepe'ye iteledi.Şimdi yerine yine dikiyorlar bi alışveriş merkezi.

Fifa'ya gerek duymadan gerekli islemleri yapabilir uefa..

Bu şekil ifade kullandığın için söylüyorum kardeşim.

eskiden uefa nin verdigi cezalara uymayanlara fifa yaptirim yapardi..simdi buna gerek kalmadi,cünkü uefa yeni düzenleme ile her yetkiye sahip oldu..

Bunda anlamayacak ne var kardesim?gercekten cok merak ediyorum..

Galatasaray mahalle takımı değil ki. Milyonlarca taraftarı o kadar ismi var. Önde gelen Galatasaraylı yöneticilerin ve iş adamlarının beceriksizliği diyelim. Anca GSİYAD gecelerinde buluşup fransız şarabı içseler. Başka numara yok.

İstersen milyarlarca taraftarın olsun karşında devlet var. Galatasaray kulübü kim ki devlete meydan okusun.

Yönetimin hatası vardır, doğru. Ama bu gerçeği değiştirmez.

adami daha dün burda tavsiye ettim bugün chelsea transfer etmis..

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea, Fransa'nın Saint Etienne takımının genç savunma oyuncusu Kurt Zouma'yı renklerine bağladı.

Korkarak nereye kadar gidebilir ki? Cesaretleri var mı stadı elimizden almalarına! Bence sadece tehdit ederler.. Üzerimize fazla gelirlerse işler kötüye gider. Bu konuda yönetime çok kızıyorum. Keşke o arsayı kendimiz değerlendirip kendimize özel bir stad yapsaydık. Çok daha güzelini yapardık bence.

Alamazlar bu saaten sonrada ama zorluk cıkartıyorlar. Spk konusunuda ekleye biliriz.

8yhe6aja.jpg

Twitter / GrandeGS : Tuttomercato'ya göre G.Saray, ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

İstersen milyarlarca taraftarın olsun karşında devlet var. Galatasaray kulübü kim ki devlete meydan okusun.

Yönetimin hatası vardır, doğru. Ama bu gerçeği değiştirmez.

oy potansiyeli herşeyi değiştirir. devleti indirelim demiyoruz ki.. hakkımız olanı vermeyip böyle süründürlerse bi yerde patlar bu..

Guarin twitter'dan fena sallamış Inter yönetimine. Ben ayrılmak istemiyordum zorla satmaya kalkıştınız bundan sonra taraftarlar hep kalbimde olacak falan demiş.

Bugün artık Juve'ye veya başka takıma gitmezse bize gelmesi yüksek ihtimal bence.

Juve'de oynayacak sanki,bi ton adam var onun mevkiisinde,her biride dünyanın sayılı topçuları,Pirlo-Vidal-Pogba-Marchiso-İsla,gelsin buraya şampiyonluklar yasasın...

eskiden uefa nin verdigi cezalara uymayanlara fifa yaptirim yapardi..simdi buna gerek kalmadi,cünkü uefa yeni düzenleme ile her yetkiye sahip oldu..

Bunda anlamayacak ne var kardesim?gercekten cok merak ediyorum..

Ben de onu diyorum güzel kardeşim. UEFA gerenleri yapar ama bir takım nedenlerden dolayı elinden bir şey gelmezse dosya'yı FİFA'ya devreder.

Hiç sorma kardeş. Klavye bile kunlanmıyorum. PS4 pad ile savaşıyorum 2 haftadır:DD pc sizlere ömür

Kardes birsey sorucam yeri degil belkide ps4 aldim. Ps3 oyunlarimi mesela fifayi para odemeden ut ile birlikte ps4e upgrade edebiliyormuyum. Donanimhabere falan baktim ama pek birsey bulamadim.

Ontiveroyu a2ye alıp 2 yabancı transferi daha yapılabilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

ranocchiayida alsak astoriyide alsak hatta abarttim sozlesmesini fesheden roniyi gidip getirsek hala bu salih dursunu neden aldik diye sormaya devam edecegim.

Konsantre oldum, yoğunlaştım ve sadece Salihi (hem de beleş falan değilken) neden aldığımızı düşündüm. Yok, hiç bir mantığı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt