Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardes birsey sorucam yeri degil belkide ps4 aldim. Ps3 oyunlarimi mesela fifayi para odemeden ut ile birlikte ps4e upgrade edebiliyormuyum. Donanimhabere falan baktim ama pek birsey bulamadim.

Bütün oyunlar upgrade olmuyor ama fifada olması gerekir. Gen daha önce xbox cu olduğumdan dolayı bilmiyorum tam bu upgrade işoeyic sürecini. PS4 'de store da ama bir bölümü var galiba. Ps3 hesabın ile ps4 e kayıt olunca bide oluyor galiba. Yeni hesabın ile olmuyor yanılmıyorsam.

Bütün oyunlar upgrade olmuyor ama fifada olması gerekir. Gen daha önce xbox cu olduğumdan dolayı bilmiyorum tam bu upgrade işoeyic sürecini. PS4 'de store da ama bir bölümü var galiba. Ps3 hesabın ile ps4 e kayıt olunca bide oluyor galiba. Yeni hesabın ile olmuyor yanılmıyorsam.

FIFA icin upgrade yok. Yalniz, Amerika ve Avrupa farkli olabilir, Amerika'da yok diyeyim.

Ronaldinho´yu alalim, hem Fiko´ya hemde Mourinho´ya tecavüz edelim :)

fm deki dizilişe yakın bir şey mi düşünüyor acaba mancini ama tek forvete dönmesi lazım.

f7f1db84a0-35141.html

Sen kafanı yorma kimi koysan onun kadar oynar, hiç olmazsa top kontrolu yapıp pas atabilir 2m öteye.

2m öteye pas atmak değil mesele her sezon 20+gol atmak.

Var mı böyle bir yerli oyuncu önerin?

Assassin's Creed, Nba 2K14 ve Battlefield 4 upgrade edilebiliyordu. AC'nin tarihi geçti. 2K14 ve BF 4 Mart sonuna kadar upgrade edilebiliyor.

Fifa yok yani ? :sad: Ea sports kadar asagilik bir kurulus yok. Simdi ben 2 ay once 140 tlye aldigim fifa 14u ps4te oynayabilmek icin 200 lira para vericem.

guarin dehşet bir oyuncu özellikle melo guarin ikilisi manyak bir ikili olur aslında orta saha için aranan kan selçuk'un formsuz haliyle ama yabancı sınırı o transfere büyük darbe vurur alsak bile pek bir artısı olmaz kaleden fire veririz bu sefer muslera yerine ufuk felan oynar hiç olmaz

yatmadan önce içme sadece.Kalsiyum GH faaliyetlerini azaltmakta.laktozsuz süt öneririm ayrıca ;)

Yazdiklarindan bisey anlamadim pek renktasim.

Antrenmandan sonra yumurta beyazi ile karistirip süt icememmi? Yada önce? Yada nasil yapmaliyim?

Antramana basladim da bi kac gün önce, yani daha acemiyim. Bodybuilding

Yerine Türk alternatifimiz yokki.. satmak demek lige havlu atmak demek

Yahu biz şuan lige havlu atma noktasına gelmedik mi zaten, Burak oynadı da ne yaptı. Git al Cenk Tosun vs., hiç olmadı oynat Drogbayı tek forvet, arada sırada da Umutu (o da kazma ya neyse koşuyor en azından). Orta sahan, kanatların çalıştımı yeter sana. Yok çalışmazsa zaten her türlü atamazsın Burak da olsa.

italyanlar gelmiyorsa lescott'u filan aldırsın bari mancini ayrıca stoperinde çok aciliyette bir bölge olduğunu düşünmüyorum chedjouyu adam etsin işte boşunamı 7 milyon euro para verdik bu adama tamam terim aldırmış olabilir ama adamın bir cv'si vardı buraya gelirken fransanın en iyi stoperlerinden biriydi hani...

Nuri Şahin'den övgü dolu sözler!

Nuri, Liverpool’u reddeden Koray’ın formayı kapacağını söyledi.Cimbom’un Dortmund’tan aldığı Koray’a takım arkadaşı Nuri Şahin kefil oldu. Milli yıldız, “Futbol bilgisi ve zekası çok yüksek bir oyuncu. Galatasaray çok iyi bir iş yaptı” dedi.

"Zeki, teknik ve bileklerine hakim”…

Bu sözler Borussia Dortmund’un yıldızı milli futbolcumuz Nuri Şahin’e ait. G.Saray’ın 2.5 milyon Euro’ya aldığı 19 yaşındaki stoper Koray Günter’i eski takım arkadaşı Nuri Şahin değerlendirdi.

Nuri, genç oyuncu için şunları söyledi: “Yetenekli, topu oyuna iyi sokabiliyor. Şans bulursa iyi işler yapabilecek kapasitede. Futbol bilgisi ve zekası yüksek, teknik bir savunmacı. Bileklerine hakim. Sağ bek de oynayabiliyor. Hırslı ve fizik olarak çok güçlü bir futbolcu. Bana göre Galatasaray iyi bir transfer yaptı.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt