Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senfo Guarine teklif yaptigimizi yazmis. İnterde göndermek istiyormuş. Olacak bu is sanirim

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

her türlü çıkmaz yol Mirza nasıl yapıcaz abi bu işi :)

Dedin ya 40-45 yaş civarı ve daha yaşlı olanlara istediğini anlat, anlamazlar. Ama gençlerin fikirlerini değiştirebilirsin. Bunu yapmak da muhalefet partilerine düşer. Maalesef muhalefet partileri o kadar beceriksiz, o kadar iş bilmez ki ne yapsalar ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. Şu çok basit hırsızlık olayını bile vatandaşlara anlatmaktan acizler. Seçim günü gelince ve sonuçlar açıklanınca da ağlayıp duruyorlar.

Hem Guarin hem stoper alınmaz diye düşünüyorum. Şu an zaten kontenjan sıkıntısı var.

Muslera, Alex, Guarin, Melo, Sneijder, Drogba hangisini tribüne yollayacaksın...

Gerçi bana göre ligde yavaş yavaş Drogbasız kadrolara geçiş olabilir ama Mancini'nin keseceğini pek sanmıyorum.

Guarin gelirse stoper işi yatar mı acaba? Guarin ve Stoper gelirse Chelsea'yı eleme şansımız çok artar..

2m öteye pas atmak değil mesele her sezon 20+gol atmak.

Var mı böyle bir yerli oyuncu önerin?

Hayır asıl mesele 2m öteye pas atabilmek, fundamental denen şey tam da bu. Orta sahan (Selçuk melo) ve biraz da kanatların formdaysa ve her top da sana atılırsa, koşmayıp ceza alanında armut da beklersen TSL de sen bile epey atarsın.

Fifa yok yani ? :sad: Ea sports kadar asagilik bir kurulus yok. Simdi ben 2 ay once 140 tlye aldigim fifa 14u ps4te oynayabilmek icin 200 lira para vericem.

Ne yazık ki öyle. :) Eğer Fifa almayı düşünüyorsan artık bölge sınırlaması olmadığı için Türkiye'den 200 lira vereceğine Amerika'dan getirtebilirsin. Tronix hem hızlı gönderim yapıyor hem de güvenilir bir firmadır tavsiye ederim.

Dedin ya 40-45 yaş civarı ve daha yaşlı olanlara istediğini anlat, anlamazlar. Ama gençlerin fikirlerini değiştirebilirsin. Bunu yapmak da muhalefet partilerine düşer. Maalesef muhalefet partileri o kadar beceriksiz, o kadar iş bilmez ki ne yapsalar ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. Şu çok basit hırsızlık olayını bile vatandaşlara anlatmaktan acizler. Seçim günü gelince ve sonuçlar açıklanınca da ağlayıp duruyorlar.

Ben anlamadım kardeşim bu muhalefeti ya. Hükümete çalışıyorlar resmen. Yani ben bile şu halimle siyasetçi olsam daha iyisini yapabilirim. Yapılan hırsızlıkları haksızlıkları anlatmak bu kadar mı zor? Bunlar gitsinler gecenin 2isinde 3ünde yasa değiştirsinler. Ne yapacağımızı şaşırdık iyice.

Guarin harika olur sneijder drogba ayarinda bir transfer olur

işin kötü yanı cl listeisne 3 oyuncu ekleyebiliyoruz telles mecbur eklenecek stoperde öyle geriye kalan 1 ? hajrovic gelirse guarin guarini eklesen hajrovic _? kanat yok ? yazınki leş planlama yüzünden tüm sezon çöpe gitti ahh fatih hoca ahh ne yerli aldın nede adam gibi yabancı

Galatasaray´a gelmek istemeyen oyuncuya sicak bakmiyorum.

Guarin cok iyi bir oyuncu, faydasi da büyük olur, ama gönülsüz futbolcu istemiyorum.

Onun disinda stoper transferinden vazgececek kadar iyi bir orta saha oyuncusu.

Hayır asıl mesele 2m öteye pas atabilmek, fundamental denen şey tam da bu. Orta sahan (Selçuk melo) ve biraz da kanatların formdaysa ve her top da sana atılırsa, koşmayıp ceza alanında armut da beklersen TSL de sen bile epey atarsın.

Ya bırak boş muhabbetleri arkadaş. Bu yerli kıtlığında Burak'ın kramponunu Drogba ve Umut'un toplamına değişmem. Burak'ı satacaksan yerine birini koyacaksın gol yükünü çekecek öyle 2 metre önüne pas atamıyor fundamental falan geyiklerine gireceğine önerin varsa onu söyle.

Ya bırak boş muhabbetleri arkadaş. Bu yerli kıtlığında Burak'ın kramponunu Drogba ve Umut'un toplamına değişmem. Burak'ı satacaksan yerine birini koyacaksın gol yükünü çekecek öyle 2 metre önüne pas atamıyor fundamental falan geyiklerine gireceğine önerin varsa onu söyle.

Sacmalama ya burakin kramponu drogba filan

Burak bu sinirlamada satilmaz ama Drogba krampon muhabbeti saka gibi

guarin1.png

Önerimi yapmıştım, birkaç mesaj öncesinde. Ama boşver bakma, senin muhabbetin seviyesizleşmeye başladı. Fikirlerin sana, fikirlerim bana.

Guarin transferi tabi ki şahane olur ama bence ihtimal yok kadar az. Sebebi bize gelmeyecek olması falan değil. Tıpış tıpış gelir. Ama yabancı kontenjanı büküyor belimizi.

Ben anlamadım kardeşim bu muhalefeti ya. Hükümete çalışıyorlar resmen. Yani ben bile şu halimle siyasetçi olsam daha iyisini yapabilirim. Yapılan hırsızlıkları haksızlıkları anlatmak bu kadar mı zor? Bunlar gitsinler gecenin 2isinde 3ünde yasa değiştirsinler. Ne yapacağımızı şaşırdık iyice.

Geçenlerde çalıştığım yere Chp'li belediye başkan adayı geldi. Projelerini anlattı, hedeflerini açıkladı. Konu hırsızlığa geldi. Bir şeyler anlattı. Aradan 5 dakika geçti, çalışma arkadaşlarımdan biri '' Mustafa Sarıgül'ün yolsuzluğu ne olacak? '' dedi. Başkan adayı '' Kem küm '' etti ve hemen ayrıldı.

Aslında siyaset danışıklı dövüştür. Sen bakma; birbirlerine kızarlar, laf atarlar, gider yaparlar. Ama bizim göremeyeceğimiz şekilde can ciğer dost şekilde yemek yerler, çay içerler.

Forumda siyaset yasak degilmiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt