Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.193
- 5.879
- 1.513
Beşiktaş cenk tosun konusunda yalanlama yapmadiysa almışlar demekki şerefliler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oda 20 milyonD
hatırladım onu.bizim brezilyalı maykeyi sağbeke almamız lazım.eboue gitmeli.*Rafael Toloi resmen AS Roma da. (5.5 milyon euro)
*Valmir Berisha (lakabi Yeni Ibrahimovic) i da az sonra aciklamak istiyorlar ( AS Roma)
Beşiktaş cenk tosun konusunda yalanlama yapmadiysa almışlar demekki şerefliler
Ftw @ftw190512 Sek.
Ranocchia ile anlaştık diyorlar 2 Milyon Eur'dan 1 Milyon Eur'ya düşmüş 6 ay için...
13-14 kapatabiliriz.Senesini hatırlamıyorum ama Brezilya milli takımında tek forvet oynuyordu.Eğer son senelerde sakatlık filan geçirmemişse tam bizlik topçu.Güçlü kuvetli,teknik.Aslında Gabbidini de iyidir.Çok fazla izleme imkanım olmadı ama Trtspor da İtalya liginin özetlerinde rast geliyorum.
Bi biz yapamıyoruz bu isi,attıracaktın Tarık'a imzayı sessiz sedasız,bu kadar kıyamet kopmayacaktı,agzını da sıkı tutacaktın sezon sonuna kadar orada oynayacaktı sonra gelecekti,cok iyi topcu Tarık,yazık oldu...
Sezon sonu yabanci santrafor adaylarimiz (imkansiz olmayan) :
Benteke
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeniden kongre kararı aldı.
Sezon sonunda yönetim kurulunda değişiklik yapmayı planlayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeni yönetimde bir türlü yerini dolduramadığı 2 isme yeniden dönüş yaptı.
Başkan vekili Ali Dürüst ile Futbol Şube Sorumlusu Abdürrahim Albayrak, kabul etmeleri halinde yeni Aysal yönetiminde yer alacak.
Ayrıca Ünal Aysal'ın Sedat Doğan'a yeni yönetimde yer vermeyeceği öğrenildi.
İlginç..
Halit, o paraya gercekten alamayiz, cunku 1 ay evvel Santos 13 milyon euro ya satin aldi..
kardes ciddi misin ?
Daha bugun yalanlama gelmedimi ?