Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş cenk tosun konusunda yalanlama yapmadiysa almışlar demekki şerefliler

13-14 kapatabiliriz.Senesini hatırlamıyorum ama Brezilya milli takımında tek forvet oynuyordu.Eğer son senelerde sakatlık filan geçirmemişse tam bizlik topçu.Güçlü kuvetli,teknik.Aslında Gabbidini de iyidir.Çok fazla izleme imkanım olmadı ama Trtspor da İtalya liginin özetlerinde rast geliyorum.

Avrupa'da transferin son gunu bugunse bizim Ranocchia mi kimi alacaksak artik Avrupa'dan bugun bitirmemiz gerekmiyor mu?

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeniden kongre kararı aldı.

Sezon sonunda yönetim kurulunda değişiklik yapmayı planlayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeni yönetimde bir türlü yerini dolduramadığı 2 isme yeniden dönüş yaptı.

Başkan vekili Ali Dürüst ile Futbol Şube Sorumlusu Abdürrahim Albayrak, kabul etmeleri halinde yeni Aysal yönetiminde yer alacak.

Ayrıca Ünal Aysal'ın Sedat Doğan'a yeni yönetimde yer vermeyeceği öğrenildi.

İlginç..

Beşiktaş cenk tosun konusunda yalanlama yapmadiysa almışlar demekki şerefliler

Bi biz yapamıyoruz bu isi,attıracaktın Tarık'a imzayı sessiz sedasız,bu kadar kıyamet kopmayacaktı,agzını da sıkı tutacaktın sezon sonuna kadar orada oynayacaktı sonra gelecekti,cok iyi topcu Tarık,yazık oldu...

13-14 kapatabiliriz.Senesini hatırlamıyorum ama Brezilya milli takımında tek forvet oynuyordu.Eğer son senelerde sakatlık filan geçirmemişse tam bizlik topçu.Güçlü kuvetli,teknik.Aslında Gabbidini de iyidir.Çok fazla izleme imkanım olmadı ama Trtspor da İtalya liginin özetlerinde rast geliyorum.

Halit, o paraya gercekten alamayiz, cunku 1 ay evvel Santos 13 milyon euro ya satin aldi..

Bi biz yapamıyoruz bu isi,attıracaktın Tarık'a imzayı sessiz sedasız,bu kadar kıyamet kopmayacaktı,agzını da sıkı tutacaktın sezon sonuna kadar orada oynayacaktı sonra gelecekti,cok iyi topcu Tarık,yazık oldu...

Bursa maçında bi geri pas hatası yaptı.Düşman başına..

Ontivero kısa diyen arkadaşlar Valbuena'yla aynı mevkide oynuyorlar...

Valbuena

Boy: 1,67 m

Kilo: 58 kg

Sezon sonu yabanci santrafor adaylarimiz (imkansiz olmayan) :

Benteke

Bu Benteke buraya GELECEK!

aston-villa-v-reading-christian-benteke_2867360.jpg

:016::016::016:

Gidecek Türk olmaz herhalde bu kıtlıkta.Üzüleceğimiz ve gitmesi muhtemel Eboue gibi duruyor.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeniden kongre kararı aldı.

Sezon sonunda yönetim kurulunda değişiklik yapmayı planlayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeni yönetimde bir türlü yerini dolduramadığı 2 isme yeniden dönüş yaptı.

Başkan vekili Ali Dürüst ile Futbol Şube Sorumlusu Abdürrahim Albayrak, kabul etmeleri halinde yeni Aysal yönetiminde yer alacak.

Ayrıca Ünal Aysal'ın Sedat Doğan'a yeni yönetimde yer vermeyeceği öğrenildi.

İlginç..

kardes ciddi misin ?

Daha bugun yalanlama gelmedimi ?

Bu Beşiktaşlıları anlamıyorum, Dany'e üzülüyorlar.Oynattıkları adamlar Ersan, Necip.Bunlardan daha iyi bir stoper Dany.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt