Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
Son turnuvada iyi rezil olmuştuk gelin yine rezil olun diyolar heralde
son dünya kupasında 2. olduk hayırdırrrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hatırlıyorsan çarşamba veya perşembe günü twitterda güvenilir bikaç adam lisans konusunda tff nin bilerek engeller çıkardığından bahsetti,forumda paylaşıldı defalarca. çarşamba gününden beri lisans çıkartılmıyorsa bu tff nin suçudur yönetimin değil. ve bilerek yaptılar bu işi haysiyetsizler
eto'o 32 yaşında sözleşmesi 4 ay sonra bitiyor hala çok güçlü çok hızlı rakibi ısırıyor resmen sahada topsuz alanda bile drogbanın 3 katı etki yapar
son dünya kupasında 2. olduk hayırdırrrr
eto'o 32 yaşında sözleşmesi 4 ay sonra bitiyor hala çok güçlü çok hızlı rakibi ısırıyor resmen sahada topsuz alanda bile drogbanın 3 katı etki yapar
Ben böyle bakmıyorum. Gitmek sonuncusu olsan bile gitmemekten iyidir.
Bu adamı hic sevmiyorum . Bir şeyde yaptığı yok. Bütün star çöpleri topladı. Yaptığı transferlerin birisinde bile hayırlı cıkmadı sonrada görevden kactı.
İyi bişey ama haketmediğin bi yere torpille gitmek çok sevindirici değil
Bu davetiye işi yıllardır var. Sürekli bir başkaları gittiği için tam anlamıyla torpil sayılmaz. Lobi gibi işler önemli. THY,Beko gibi sponsorların bu davetiyeyi almamızda etkisi çok. Ama yine de biz yapmasak başkaları yapıyor. Keşke hakederek gitseydik ama yine de gitmek her zaman iyidir.
parkede kazanamadık masada kazandık olay bu
Asil tam tersi oldu.
Jo, Elano, Lincoln, Gio, Kewell ve Baros gibileri aldi, o zaman o oyuncularin çogu iyiydi.
Jo Confederations Cupda oynadi, Gio bu sezon belki en iyi sezonu.