Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hatırlıyorsan çarşamba veya perşembe günü twitterda güvenilir bikaç adam lisans konusunda tff nin bilerek engeller çıkardığından bahsetti,forumda paylaşıldı defalarca. çarşamba gününden beri lisans çıkartılmıyorsa bu tff nin suçudur yönetimin değil. ve bilerek yaptılar bu işi haysiyetsizler

renktaş öyle bileyse suçlu gene bizim yönetim! Böylesine Galatasaray'a düşman olan bir federasyonu yıkamıyorsa kedi gibi susup bekleyecek...

Tüpçüye çamur atmayın yönetimin beceriksizligi yüzünden telles 2 mactir oynamıyor aysalin genel kurul Kararı alması çok doğru yönetimde ki adamlar lesh iş bitiren adam yok

Başgan uyuma 4 ay sonra sözleşmesi bitiyor çak ön protokolü !!

samuel-etoo.jpg

eto'o 32 yaşında sözleşmesi 4 ay sonra bitiyor hala çok güçlü çok hızlı rakibi ısırıyor resmen sahada topsuz alanda bile drogbanın 3 katı etki yapar

Eto'o için demiyorum ama takımda her zaman YALNIZCA TEK BİR TANE OLMAK KOŞULUYLA Drogba gibi kariyerli, tecrübeli, saygı duyulan bir oyuncunun olması hoş olurdu.

Bu adamı hic sevmiyorum . Bir şeyde yaptığı yok. Bütün star çöpleri topladı. Yaptığı transferlerin birisinde bile hayırlı cıkmadı sonrada görevden kactı.

Asil tam tersi oldu.

Jo, Elano, Lincoln, Gio, Kewell ve Baros gibileri aldi, o zaman o oyuncularin çogu iyiydi.

Jo Confederations Cupda oynadi, Gio bu sezon belki en iyi sezonu.

İyi bişey ama haketmediğin bi yere torpille gitmek çok sevindirici değil

Bu davetiye işi yıllardır var. Sürekli bir başkaları gittiği için tam anlamıyla torpil sayılmaz. Lobi gibi işler önemli. THY,Beko gibi sponsorların bu davetiyeyi almamızda etkisi çok. Ama yine de biz yapmasak başkaları yapıyor. Keşke hakederek gitseydik ama yine de gitmek her zaman iyidir.

Drogba'nın rüzgarı dindi artık bana göre geldi çok şey yaptı çıldırdık gollerinle ama sezon sonu gitmesi gerek.

Alacaksın Doumbia'yı arkana bakmayacaksın.

Doumbia sürekli sakat kaliyor.

Satin alirsak ve yine sakat kalirsa sezon yarisi Umutla mi oynayacagiz?

Bu davetiye işi yıllardır var. Sürekli bir başkaları gittiği için tam anlamıyla torpil sayılmaz. Lobi gibi işler önemli. THY,Beko gibi sponsorların bu davetiyeyi almamızda etkisi çok. Ama yine de biz yapmasak başkaları yapıyor. Keşke hakederek gitseydik ama yine de gitmek her zaman iyidir.

parkede kazanamadık masada kazandık olay bu

Eto'nun 3. golden sonra Didier Drogba diye haykırmaya başlıyor :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=H5JOEwxoR0E[/media]

eto'o 32 yaşında sözleşmesi 4 ay sonra bitiyor hala çok güçlü çok hızlı rakibi ısırıyor resmen sahada topsuz alanda bile drogbanın 3 katı etki yapar

Bosuna umutlanma Baris. Adam sezon sonu eski takimi Mallorca ya gidecek, ve yanilmiyorsam futbolu orada birakacak.

Asil tam tersi oldu.

Jo, Elano, Lincoln, Gio, Kewell ve Baros gibileri aldi, o zaman o oyuncularin çogu iyiydi.

Jo Confederations Cupda oynadi, Gio bu sezon belki en iyi sezonu.

Iyi de hayrını görmedik biz hic birinden. Ne kazandırdılar bize 2-3 mac haric? Bir ton para alıp gittiler hic bir şey vermeden. Biraz baroş belki ama oda sakatlandı en kritik zamanında ama iyiki elmander ve necati iyi uyum yakaladı. Sakatlı belki bu acıdan en verimoi konusuydu veya kazanc sağlayan durum diyelim.

Eto'yu Chelsea'nın bırakacağını zannetmiyorum. Hala 2 sene çok üst düzey performans sergiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt