- 2 Temmuz 2011
- 140.164
- 60.240
- 5.628
2002 de son haftalara hep aynı puanda mı girdik fenerle ? abim diyo.7 yaşındaydım,hatırlamıyom
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesela örnek,Turgut doğan şahin bile serdardan iyidir bence.
Şahsi fikrim..
O kadro 3-5-2 galiba![]()
2002 de son haftalara hep aynı puanda mı girdik fenerle ? abim diyo.7 yaşındaydım,hatırlamıyom![]()
2002 de son haftalara hep aynı puanda mı girdik fenerle ? abim diyo.7 yaşındaydım,hatırlamıyom![]()
yok,ilk 15-20 dakika 3-5-2 yaptı,takım tamamen dağılınca 4-4-2 ye döndü.
4-4-2 değil, 4-3-3 olur bu kadro. Hajrovic var çünkü. Büyük ihtimal Burak solda.
Serdar Gürlerdense antalyaspordaki emrahı tercih ederim
4-4-2 değil, 4-3-3 olur bu kadro. Hajrovic var çünkü. Büyük ihtimal Burak solda.
oğuzhan var sol ayaklı ama emrahta iyi
O degil de, bu genclestirme operasyonu ne denli basarili olur onu zaman gösterecek fakat icimde iyi bir his var. Sanki gümbür gümbür bir takim gelecek gibi bir his var icimde.
Ayrica Gencler 2-3 mac beklenenin altina kalirsa hemen saydirmayin. Hersey zamanla alakali. Sabredelim, güzel günler görecegiz bence.
Sezon sonu transferde tabi yabancı sınırının durumuna göre şampiyonlar ligi kalibresinde en az 2 3 takiye şart biri forvet olmak şartıyla.