Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2002 de son haftalara hep aynı puanda mı girdik fenerle ? abim diyo.7 yaşındaydım,hatırlamıyom:(

Mancini'nin denediği kadronun formasyonu 3-4-1-2 herhalde...

Mesela örnek,Turgut doğan şahin bile serdardan iyidir bence.

Şahsi fikrim..

Tabi Bersan görüsüne saygi duyarim.

Turgutu bende cok begenirim Ankaragücündeyken cok istemistim adami. Yerine gidip Yigit cöpünü getirdik.

Turgut mu, Serdar mi benim icin farketmez. Erkan Zengine de hayir demem.

Yerli kanat oyuncumuz yok yedekte oturtup sonradan oyuna dahil edebilecegimiz. Söyle oyunumuza hareketlilik katan. Aydin vardi sadece onunda yetenekleri belli oda sakatlandi.

Ama kesin yine en az 2.5 milyon isterler.

Sezon sonu transferde tabi yabancı sınırının durumuna göre şampiyonlar ligi kalibresinde en az 2 3 takiye şart biri forvet olmak şartıyla.

O degil de, bu genclestirme operasyonu ne denli basarili olur onu zaman gösterecek fakat icimde iyi bir his var. Sanki gümbür gümbür bir takim gelecek gibi bir his var icimde.

Ayrica Gencler 2-3 mac beklenenin altina kalirsa hemen saydirmayin. Hersey zamanla alakali. Sabredelim, güzel günler görecegiz bence.

allah razisi icin birisi bana yardimci olsun... melo ve ronaldonun yan yana resmi var 6-1 yenildigimiz mactan. arkadan cekilmis. lutfen birisi yardimci olabilirmi? facebook cover resmi yapmak istiyorum.

Emrah Bassan daha iyi bence..

O degil de, bu genclestirme operasyonu ne denli basarili olur onu zaman gösterecek fakat icimde iyi bir his var. Sanki gümbür gümbür bir takim gelecek gibi bir his var icimde.

Ayrica Gencler 2-3 mac beklenenin altina kalirsa hemen saydirmayin. Hersey zamanla alakali. Sabredelim, güzel günler görecegiz bence.

Altyapıdan çıktı diye 15 yıldır Sabri'ye dayanıyoruz. Sorun yok, alışığız :)

hannoverden diouf drogba yerine müthis olur, hem sözlesmesi bitiyor bu sene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt