- 2 Temmuz 2011
- 140.163
- 60.239
- 5.628
O planı ellerinde patlatmak bize düşüyor. Biz yeter ki bütün maçlarımızı kazanalım, elbet bu oyunu bozarız.
hırs lazım abi hırs..biz ne zaman hırsa,ciddiyete bürünücez...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O planı ellerinde patlatmak bize düşüyor. Biz yeter ki bütün maçlarımızı kazanalım, elbet bu oyunu bozarız.
alex ne oldu mirza?
Ben Burak'ın yerine Emre'yi tercih ederdim. En azından bu sayede orta sahada top tekniği ve hakimiyeti yüksek 5 kişi olurdu. İleride de tek forvet Drogba.
hırs lazım abi hırs..biz ne zaman hırsa,ciddiyete bürünücez...
aynen. Aslinda genel olarak senle fikirlerimiz örtüsüyor. Bi de tapma noktasinda olan FT sevgin olmasa...
Nestor Fernando Muslera
Salih Dursun - Semih Kaya - Hakan Kadir Balta - Alex Nicolao Telles
Felipe Melo De Carvalho - Selcuk Inan
Izet Hajrovic - Wesley Sneijder - Emre Colak
Tebily Didier Yves Drogba
Gercekten Baskanimizin kiymetini bilmeliyiz. Mazallah Fikret Orman gibi beceriksiz bir Baskanimiz olsaydi?
Kafasina koydu mu hallediyor Reis ya. Bir sekilde hallediyor, taraftari mutlu ediyor.
Bazen gecikiyor ama sözünü mutlaka tutuyor. Cok farkli bir hava getirdi bize Ünal Aysal gercekten.
Öncesini düsünüyorum, bugünü düsünüyorum, gercekten sükrediyorum.
Tesekkürler Baskan
Son dönemde takip etmemissin beniSildim ben Fatih Terim´i son basin toplantisindan sonra.
Artik benim icin sadece bir tarih. Hakaret etmem bu yüzden ama desteklemem artik.
Bi kac ay evvel küfür ettigi adamlara "Vizyoner Baskanima ve YÖNETIM KURULUNA cok tesekkür ederim" dedi, orda öldü benim icin.
O yönetim kuruluna demedigini birakmamisti. Orda nasil tipler var cok iyi biliyorum ben demisti. Simdiki yagciliga bak.
Fenerbahce ilk yarida iki mactan haric hep rakiplerinden daha fazla kosmus. Son iki macta ama rakipleri daha fazla kosmus. Ama buna ragmen 110 km yi buluyorlar.
Bizde gecen hafta Antepte 103 km kosmusuz. Cok düsük cook.
O açıdan sıkıntı var evet. Özellikle deplasmanlarda bitiğiz. Ama şu an için her şeyden önemlisi içeride Bursa ve Es-es maçlarını kayıpsız geçmek. Eğer fener Sivas'ta da puan bırakırsa o hırs tekrardan canlanabilir.
Son 2 sene o kadar düzenbazlık yaptılar, o kadar namussuzluk yaptılar olmadı. Bu sene de olmayacak Allah'ın izniyle.
Zararin neresinden dönersen kardir onurcugum. Senle fatih konusunda cok tartistik. Sonunda sen de fatihin ne oldugunu anladin, buna cok sevindim. Ben önceden de fatihin bir cirpida Galatasarayi satabilecegini söylemistim, tabi o zaman hocamiz oldugu icin herkes üzerime gelmisti hatta myc falan da yemistim ama o gün bana saldiran bir cok insan bugün hak veriyor. Neyse bitti gitti, fatih yok artik, ben de bundan dolayi mutluyum. Umarim takim bir an önce kendine gelir. KONSANTRASYON!
2001 yılında yaptı, yine yapacak diyordum. Çok da tepki almıştım. Sağolsun utandırmadı..![]()