Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ontivero daha önce hiç profesyonel maça çıktı mı? Yoksa sadece genç takımlarda mı oynadı?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=lWf8YV86mWQ[/media]çıktı.bu geçen sezon forvette oynarken attığı bi gol.1.56 da.topu alıp dönüşü ve vuruşu:)

Sonuna kadar aynı fikirdeyim ama aynı çatıda görmek yine de isterim ben farklı olarak. Türkiye de başarı yolunda her şey mübahtır anlayışı geçerli ve bu sistemin 1 numarası da tartışmasız Fatih Terim'dir. (Her dönemin siyasine yakın, herkes gömlek ilikliyor, 1 ton ağırlığı var medya da)

Futbol sonuç odaklı bir oyun , 10 sene şampiyon olmayalım o 14 senelik dönem gibi yeniden doğamayız aksine Trabzonspor gibi oluruz şu şartlarda. Zora girersek yine isterim kısaca, ama hiç bir his olmaz içimde, istediğini desin, duygusala bağlasın, sevinçten çıldırsın atılan gole ben şu 2 sene de ,2000'de yaşadığım duyguları asla yaşayamam bir daha onla.

Bu olaylardan sonra zaten Fatih Terim bir gün takımın başına geçerse kimse eskisi kadar sahiplenemez diye düşünüyorum.

Yalnız şu an kadro inanılmaz daraldı gibi.

Riera

Dany

Engin

Bruma-sakat

Aydın-sakat

Hamit-sakat

Amrabat-kiralık

Gelenler

Salih-lesh

Umut-?-bu seviye de

İzet Hajrovic- yabancı sınırı

Alex Telles ( > Riera <Riera ? )

Koray Günter- forma şansı az

Oğuzhan Kayar-imkansız

Lucas Ontivero-imkansız

Ranocchia/Stoper-banko (tabi gelirse)

4 kaleci var kadroda ek olarak.

6 tane adam gönderip 11 için sadece 1 adam alındı, 1 tane daha almak için son günü bekleyeceğiz.

Ve ne kadar kötü de olsa belirli bir kalitesi olan Eboue 11 dışına çıkacak yerine ondan iyi olmadığı kesin gibi olan Sabri/Salih'ten biri girecek.

Bunların üzerine bir de Hakan Balta,Eray,Ceyhun,Aykut gibi bizim seviyemizle alakası olmayan gereksiz yer işgal eden adam var, bence bariz ggüç kaybettik eğer Umut, İzet ,Stoper ve Alex çok iyi etki etmezse.

Yoksa gece gece bana mı öyle geliyor. :(

Milan Baros boştaymış beyler

Fener in yerine olsam alırım direk.

Webo için kasta kanama ve yırtık var deniliyor. Bilmediğimden soruyorum. Bu sakatlık sezonu kapattıracak kadar ciddi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt