Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.897
- 2.338
- 1.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dunku macta Tarik Camdalin performansini gorenler olmustur umarimneyi kacirdimizi gorun
Şöyle düşünelim.
Rano - Chedjou- Semih - Koray 4'lüsünden hangi 3'lü İtalyan savunması yapabilir?
3 5 2 > 4 3 1 2 sorun sistemde değil kanat olsa 4 2 3 1 oynatır ama kadro yetersiz.
açıkcası ben tarıkı almadığımıza değil salihe okadar bonservis verdiğimize üzülüyorum
Oguzhan >> 750.000 €
Lucas >> 2.000.000 €
Salih >> 2.750.000 €
Koray >> 2.500.000 €
Hajrovic >> 3.500.000 €
Telles >> 6.150.000 €
Umut >> 550.000 €
---------------------------
TOPLAM : 18.200.000 €
Veysel ??
Ranocchia ??
ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN
Dünyada son 10-15 yılda yetişen savunmacıların kaçı hayatında üst üste 5 kez 3'lü oynamıştır sorusunun cevabı bile yeterli aslında. Üstelik bizimt akımın 3'lü oynarken ne hallere düştüğünü anlamak için daha ne kadar rezillik yaşanması gerekiyor onu da bilmiyorum?
3'lü oynamak sadece stoperleri değil, takımın tamamının alıklaştırıyor.
Dünyada son 10-15 yılda yetişen savunmacıların kaçı hayatında üst üste 5 kez 3'lü oynamıştır sorusunun cevabı bile yeterli aslında. Üstelik bizimt akımın 3'lü oynarken ne hallere düştüğünü anlamak için daha ne kadar rezillik yaşanması gerekiyor onu da bilmiyorum?
3'lü oynamak sadece stoperleri değil, takımın tamamının alıklaştırıyor.
juve bile real maçlarında 4 lüye döndü
Mancini 3-5-2 de zorlarsa işimiz zor.Şampiyonluk işte o zaman hayal olur.
Chelsea maçlarında 3'lü savunma düşüneceğine hayatta ihtimal vermiyorum.
Bu sebeple 4-4-2, 4-3-2-1 tarzı bir sistem benimseriz diyorum.
Yarisini ver Tariki al.
Salih tarihimizin en fiyasko transferlerin birisi olacak bence.
açıkcası ben tarıkı almadığımıza değil salihe okadar bonservis verdiğimize üzülüyorum
rahat ol sen, chelsea macında 3-5-2 garantiranocchia transferindeki sebepte bu. 3lü savunmanın 3.sü.
kardeş alıntılansın istemiyorsan ya mesaj yazmayacaksın ya da mantıklı mesaj yazacaksın. sadrazamın sol yanı değilsen (ki bence değilsin) boş boş yazdığın mesajların daha fazla boş yapmaman adına alıntılanır kusra bakma.