Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle düşünelim.

Rano - Chedjou- Semih - Koray 4'lüsünden hangi 3'lü İtalyan savunması yapabilir?

Dünyada son 10-15 yılda yetişen savunmacıların kaçı hayatında üst üste 5 kez 3'lü oynamıştır sorusunun cevabı bile yeterli aslında. Üstelik bizimt akımın 3'lü oynarken ne hallere düştüğünü anlamak için daha ne kadar rezillik yaşanması gerekiyor onu da bilmiyorum?

3'lü oynamak sadece stoperleri değil, takımın tamamının alıklaştırıyor.

Dünyada son 10-15 yılda yetişen savunmacıların kaçı hayatında üst üste 5 kez 3'lü oynamıştır sorusunun cevabı bile yeterli aslında. Üstelik bizimt akımın 3'lü oynarken ne hallere düştüğünü anlamak için daha ne kadar rezillik yaşanması gerekiyor onu da bilmiyorum?

juve bile real maçlarında 4 lüye döndü

Mancini 3-5-2 de zorlarsa işimiz zor.Şampiyonluk işte o zaman hayal olur.

Chelsea maçlarında 3'lü savunma düşüneceğine hayatta ihtimal vermiyorum.

Bu sebeple 4-4-2, 4-3-2-1 tarzı bir sistem benimseriz diyorum.

u19un maçı var.ismail çipe,birhan vatansever,berk yıldız ve hüseyin altuğ taşa dikkat!

Oyuncularimizi yeterli görmeyebilirsiniz ama özellikle yeni transfer edilen genc oyunculari bu kadar asagilamayin beyler ya.

Bu cocuklar da sosyal medyayi takip ediyor. Neden motivasyonlarini kiriyorsunuz? Biraz sabredin.

Yetersiz kalirsa kulüp geregini yapar. Oyuncularimizi asagilamaktan vazgecin artik.

Yok Salih lesh, yok Salih cöp, yok Salih fiyasko. Yapmayin beyler.

Mancini 3-5-2 de zorlarsa işimiz zor.Şampiyonluk işte o zaman hayal olur.

Chelsea maçlarında 3'lü savunma düşüneceğine hayatta ihtimal vermiyorum.

Bu sebeple 4-4-2, 4-3-2-1 tarzı bir sistem benimseriz diyorum.

rahat ol sen, chelsea macında 3-5-2 garanti ;) ranocchia transferindeki sebepte bu. 3lü savunmanın 3.sü.

--------muslera

salih- semih-- ched-- telles

--hamit(gündoğan) melo selçuk--

-------sneijder guarin

------------burak

:crushed:

Veysel sarı transferi olursa ara transfer döneminde yaptığımız yerli transferlerden direk katkı verebilecek tek isim olur. Benim açımdan ozellikleri;

1. Top tekniği ve mücadele gücü ortalamanın üstünde

2. Hem içte hem kenarda oynayabilmesi

3. Kendisi de üretebilmesi (ki bu çok önemli) üretmekten kastım pozisyon gerektiğinde adam eksiltip, şut atabilmesi

4. Eskişehir gibi başaltı bir kulüpte Süper ligde 100 ün üzerinde maça çıkması

Ayrıca yaş itibariyle de gs seviyesini kaldırabilecek olgunlukta olduğumu söylemeliyim. Kısacası olursa bizi çok memnun edecek bir oyuncu veysel sarı.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarisini ver Tariki al.

Salih tarihimizin en fiyasko transferlerin birisi olacak bence.

İlk geldiği zaman ben de senin gibi düşünmüştüm.Sonradan fikrim biraz değişmeye başladı.

O çocuk nerede görev verilse oynayacak gibi.Bu tarz fizikli adamlara ihtiyacımız var.

Tamam seni de anlıyorum,adam biraz yarma kaçıyor,duruşu koşuşu,ama Sarp ve Servetten iyi bir futbolcu.

Hiç yoktan orta açabilen bir yerli bekimiz olacak.

Sabri gibi dağlara taşlara değil.

4-2-3-1e uygun oyuncu yok takımda. amrabatı afedersiniz b.k var gibi yolladık, bruma sakat, hajro kapalı kutu, ontivero denen arkadaş başlı başına bomboş bir transfer. 2 m verilmez.

4-3-1-2de delik deşik oluruz zaten onu hiç konuşmuyorum.

en iyi tercih 3-4-1-2 gibi gözüküyor avrupada ched-rano-semih 3lüsü benimsenecektir garanti.

kardeş alıntılansın istemiyorsan ya mesaj yazmayacaksın ya da mantıklı mesaj yazacaksın. sadrazamın sol yanı değilsen (ki bence değilsin) boş boş yazdığın mesajların daha fazla boş yapmaman adına alıntılanır kusra bakma.

Kardes o sadrazamin sol yani degil sol t.... bile olamaz. Uslubu oyle o arkadasin sallamayacaksin...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt