Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan ne sertifikaymış ya, mektupla mı gönderiyorlar sanki? 21.yüzyılda, şu elektronik çağda hala günler boyu sertifika bekliyoruz işe bak.

Ben bir olumsuzluk varsa ilk TFF den şüphe duyarım. Çünki onlara karşı önyargılıyım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen de haklısın da sanmam buna cesaret edeceklerini. Yani bize olan düşmanlıklarını bu kadar basit şeylerle yapmazlar. Daha komplike olur o işler:)

Atarlı mı? Atarlı okuduysan bilemem. Ama haklısın. 3'lüyü savunan birinden alıntı yapmam bile benim adıma yanlış oldu. Kusura bakma.

arkadaşım bak gerginlik çıkmadan açıklık getirelim.

bana kalsa 3-5-2ye bende aşık değilim. ama mancinin alex telles ve rano transferleri açık açık 3-5-2 oynaycağımızın net göstergesi.

telles daha önce gremioda hep 5-3-2 ve 3-5-2de oynamış hızlı bir kanat bek.

ranoda interde 3-5-2nin ortasında hep oynadı. salih stoper oynayabiliyor.

bana hajro alındıgında 4-2-3-1e döneceğiz gibi gelmişti bana. ama bruma sakatlanınca tahminen 3-5-2de ısrar edecek.

Ama akşam 4-3-1-2 oynayabiliriz. Clde ise kesin 352

İlk geldiği zaman ben de senin gibi düşünmüştüm.Sonradan fikrim biraz değişmeye başladı.

O çocuk nerede görev verilse oynayacak gibi.Bu tarz fizikli adamlara ihtiyacımız var.

Tamam seni de anlıyorum,adam biraz yarma kaçıyor,duruşu koşuşu,ama Sarp ve Servetten iyi bir futbolcu.

Hiç yoktan orta açabilen bir yerli bekimiz olacak.

Sabri gibi dağlara taşlara değil.

Salih de dağlara taşlara atı ama onlar ne olacak? Ama tenelikle iyi orta yapıyor ki olumou tarafı bu galiba fiziğinin yanında. Salihin eksikleri ama az değil vallahi. Ikili mücadelerde kontrolsüz girmekle beraber çok faul yapıyor maalesef. Pass tekniği ve kritik pass hataları yapıyor. Topla seri gide bilen oyuncudan uzak. Hantal,sarp benzetjeler var bu konuda. Salih cok kötü değil belki ama bu salih Galatasaray da ne işi olur anlamadım bide 3milyon euro...

Az para harcamadik.

Sadece Telles ve belki Hajrovic ilk 11e girecek oyuncular.

Gerisi yedek.

4 ay için 2 milyon euro artı bide intere verilen para çok fazla. Seneye sözleşme imzalasak demekki 4 milyon euro yıllık isteyecek. Ranocchianin sneijder kadar para alması mantıksız.

Evet biraz fazla ciddiden. Vergi olmamasınıda sayarsak çok fazla istemiş. Iyi kariyerli kaliteli olsada bir terry seviyesinde değil veya ramos. Onlar bukadar kzanıyor belki vergileri ülkelerinden çıkartıktan sonra. Yinede salih ne alaka yani:DD

Turgay Kıran habertürk te...

Fenerlilerin ağırlıklı olduğu bir programa düşmanımın düşmanı dostumdur diye GSarayı eleştirmek için katılan bir adamı ciddiye almam ben.

[attachment=7298:uploadfromtaptalk1391344767136.jpg]

Doğru konuşmuş

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1391344767136.webp
    uploadfromtaptalk1391344767136.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 154
Lucas biraz kilolu mu ne??? Bütün fotolarda adamın yanakları löpçük gibi:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla ben bu Ronachia'yı pek beğenmedim.Mücadele sıfır sadece pozisyon alarak oyun oynuyor.Onu da bence pek beceremiyor.Ayağına hakim mi o da pek değil valla gelirse yine hayal kırıklığına uğrayabiliriz.Hız konusu önemlidir fakat oraya gelene kadar Rano'da daha öne çıkan sorunlar var.

2 tane full maçını izledim.Bizim aradığımız stoper tarzı değil gibi...

Sayenizde Ranocchia hakkkındaki görüşlerimi beyan ederken gözümden kaçan bir noktayı hatırlamış oldum, teşükkür ederek ekleyim.

Evet, mücadele düzeyi hayli düşük, Aydın kadar olmasa da çoğu kez adeta zorla oynar gibi, bıkkın bir yapısı var, beni en çok endişelendiren yönlerinden biri de malesef bu.

İnterin teknik direktörü Ranocchiayı Galatasaraya verdik dedi roportajda haberiniz olsun.

Adminlerim den ricam watzap gibi konuşma butonu olsun çoğu üye telefondan giriyor hem samimiyet artar duygular hissedilir

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayenizde Ranocchia hakkkındaki görüşlerimi beyan ederken gözümden kaçan bir noktayı hatırlamış oldum, teşükkür ederek ekleyim.

Evet, mücadele düzeyi hayli düşük, Aydın kadar olmasa da çoğu kez adeta zorla oynar gibi, bıkkın bir yapısı var, beni en çok endişelendiren yönlerinden biri de malesef bu.

Chedjou'nun sözlük tanımı gibi olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt