- 11 Kasım 2012
- 14.332
- 4.168
- 1.328
Ulan ne sertifikaymış ya, mektupla mı gönderiyorlar sanki? 21.yüzyılda, şu elektronik çağda hala günler boyu sertifika bekliyoruz işe bak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi yapmayın yahu.. O kadar da değil. Brezilya'dan gelmemiş evraklar. Yoksa yıkarıdık ortalığı öyle şey olur mu?
Ben bir olumsuzluk varsa ilk TFF den şüphe duyarım. Çünki onlara karşı önyargılıyım.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Atarlı mı? Atarlı okuduysan bilemem. Ama haklısın. 3'lüyü savunan birinden alıntı yapmam bile benim adıma yanlış oldu. Kusura bakma.
Kardes o sadrazamin sol yani degil sol t.... bile olamaz. Uslubu oyle o arkadasin sallamayacaksin...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk geldiği zaman ben de senin gibi düşünmüştüm.Sonradan fikrim biraz değişmeye başladı.
O çocuk nerede görev verilse oynayacak gibi.Bu tarz fizikli adamlara ihtiyacımız var.
Tamam seni de anlıyorum,adam biraz yarma kaçıyor,duruşu koşuşu,ama Sarp ve Servetten iyi bir futbolcu.
Hiç yoktan orta açabilen bir yerli bekimiz olacak.
Sabri gibi dağlara taşlara değil.
bu gece 23:59'da bitiyor dimi transfer sezonu
4 ay için 2 milyon euro artı bide intere verilen para çok fazla. Seneye sözleşme imzalasak demekki 4 milyon euro yıllık isteyecek. Ranocchianin sneijder kadar para alması mantıksız.
Valla ben bu Ronachia'yı pek beğenmedim.Mücadele sıfır sadece pozisyon alarak oyun oynuyor.Onu da bence pek beceremiyor.Ayağına hakim mi o da pek değil valla gelirse yine hayal kırıklığına uğrayabiliriz.Hız konusu önemlidir fakat oraya gelene kadar Rano'da daha öne çıkan sorunlar var.
2 tane full maçını izledim.Bizim aradığımız stoper tarzı değil gibi...
Sayenizde Ranocchia hakkkındaki görüşlerimi beyan ederken gözümden kaçan bir noktayı hatırlamış oldum, teşükkür ederek ekleyim.
Evet, mücadele düzeyi hayli düşük, Aydın kadar olmasa da çoğu kez adeta zorla oynar gibi, bıkkın bir yapısı var, beni en çok endişelendiren yönlerinden biri de malesef bu.