Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden illa birini almak zorunda hissediyoruz anlamış değilim. Gelmesin kardeşim, Stoperde oynayabilecek net 6 oyuncu var şu anda. Koray, Chedjou, Semih, Melo, Hakan, Ceyhun. Burdisso gelir elimizde patlar, Dany de BJK'de parlarsa, 2 ileri bir geri adım attığımızın resmidir.

Tanrıya teşekkür mesajlarından, trollface eşliğinde Arjantin'in en iyisine, bu futboldan nasip almamış eşeğin satılması kötü denilemez asla'ya kadar gidiyor yorumlar.

renktaş gecenın en kötü haberi bu oldu gel de uyu şimdi ya neler yazmıslar admaın arkasından boyle benzetmende harıka olmmus yani mustafa sarp :(

Almayız umarım bu adamı. Belki son dakika da bir süpriz olur.

illa stoper alacaz diye alınan bi adamsa burdisso saçma bi transfer olmuş. kontenjandaki hakkımızı kanat veya forvetten yana kullanırdık

Neden illa birini almak zorunda hissediyoruz anlamış değilim. Gelmesin kardeşim, Stoperde oynayabilecek net 6 oyuncu var şu anda. Koray, Chedjou, Semih, Melo, Hakan, Ceyhun. Burdisso gelir elimizde patlar, Dany de BJK'de parlarsa, 2 ileri bir geri adım attığımızın resmidir.

Kiralık gelecekse sorun yok. Satın alınmasına ben de sıcak bakmıyorum.

Bu adam nasıl Mustafa Sarp'a benezetilmiş? Adamın kestiği atakları, topu oyuna sokuşunu, attığı golleri Mustafa Sarp ancak rüyasında görür. ( 30 dakikalık video analizim sonucu söylüyorum. )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt