Melih Kaya
Kırmızı Üye
- 2 Temmuz 2013
- 1.178
- 0
- 726
Ligde böyle oynarız bence..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu ligde bi Antep vardı bize yamuk yapmayan onları da kaybettik.
Tanımadığın insanlar '' La, oğlum '' tarzı ifadeler kullanınca iyi mi oluyor? Burası ne olursa olsun, her şeyin bir adabı var. Efendice, saygılı şekilde konuşmak lazım.
![]()
Tanimadigin insanlardan bu kadar nefret etmen normal degil renktas. Hele birde burasi bir internet ortami sonucta.
![]()

Fenerbahce'li olupta mantikli bir arguman ile tartisan biri var mi bu dunya uzerinde? Ben daha rastlamadim ve cok Fenerbahce'li taniyorum.
Webo'yu Drogba'dan ustun goren, Volkan'i dunyanin en iyi kalecisi zanneden, kendilerine operasyon yapildigini dusunup, kendi kendilerine bir muz cumhuriyeti olusturan bir toplulukla ne konusulabilir ki?
Sikistiklari zamanda atamizin adini agzina alir baskanlari. Turkiye'de iki kere askerlik yapan tek adam.
Şu ligde bi Antep vardı bize yamuk yapmayan onları da kaybettik.
Tek dileğim Ceyhun'un yerine Selçuk veya Melo'nun geçmesi ve Ceyhun yerine Umut'un kadroya girebilmesi.
Demek ki sana seviyesiz olanları denk gelmiş.
Arkadaş sonuçta hepimiz insanız. Her insan bir değil.
![]()
Gaziantep e bir iki kiralık oyuncu vereydik iyiydi
Bence FB transfer yapmıcak . basın öyle bir hava yaratıyor
Galatasaray'ın gol yemediği 6 maçın 4 tanesinde Aurelien Chedjou görev yapmadı
emenike de weboda bir aya kadar geri dönecekmiş , yeni gelen adam alışana kadar zaten bir ay geçer .saçma bi iş yaparlar...