Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligde böyle oynarız bence..

vutyse5u.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tanımadığın insanlar '' La, oğlum '' tarzı ifadeler kullanınca iyi mi oluyor? Burası ne olursa olsun, her şeyin bir adabı var. Efendice, saygılı şekilde konuşmak lazım.

Uzun zamandir internet ortamindayim, cok multiplayer oyun oynadim, foruma kayit oldum insanlarla tanistim filan.

Gercekten eger Internet'e bu beklentiler icerisinde giriyorsaniz girmeyin, sinir hastasi olursunuz. Burasi internet, 10 yasindan tut, 60 yasinda bir adam da giriyor. Her cins adam da giriyor.

Ben karsimdaki ile boyle konusmam ama bunlar normal geliyor bana Internet'de. Eger boyle seylere takarsaniz sinir hastasi olup internete girenlerin %50'sini oldurmek istersiniz.

Fenerbahce'li olupta mantikli bir arguman ile tartisan biri var mi bu dunya uzerinde? Ben daha rastlamadim ve cok Fenerbahce'li taniyorum.

Webo'yu Drogba'dan ustun goren, Volkan'i dunyanin en iyi kalecisi zanneden, kendilerine operasyon yapildigini dusunup, kendi kendilerine bir muz cumhuriyeti olusturan bir toplulukla ne konusulabilir ki?

Sikistiklari zamanda atamizin adini agzina alir baskanlari. Turkiye'de iki kere askerlik yapan tek adam.

Demek ki sana seviyesiz olanları denk gelmiş.

Arkadaş sonuçta hepimiz insanız. Her insan bir değil.

Tek dileğim Ceyhun'un yerine Selçuk veya Melo'nun geçmesi ve Ceyhun yerine Umut'un kadroya girebilmesi.

Melo-selçuk orda bozulmamalı arkalarıda ceyhun gibi biri lazım. Hoca zaten ceyhundan vazgeçmiyor. Arada yekta'yı da kullanabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Galatasaray'ın gol yemediği 6 maçın 4 tanesinde Aurelien Chedjou görev yapmadı

Geçin antepe kıyak işte. .

Böyle anadolu kulüpleri ile arayı iyi tutmanın çok faydası dokunuyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt