Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.839
- 26.225
- 3.183
İvanovic çaktııı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında İtalyan defansında yanılan nokta 11 kişi savunma yapılıyor denmesi "senin için demiyorum lütfen üzerine alınma" şöyle bir maç görmüştüm hangi maçtı hatırlamıyorum neyse İtalya milli takımı gol attı geri çekildi, spiker diyor ki işte klasik italya 1-0 üzerine yatma uğraşında 20 dakikada maçı italya 3 mü 4 mü ne yapmıştı, yani İtalyanlara gol üzerine yatıyor diye üzerine hurra hücum edersen birden 4 de yapar maçı 5 de yapar, İtalyanların olayı farklı ligin de ki takımlar da böyle ha uygulayabilen var uygulamakta zorluk çeken var birde uygulayamayan var ayrı mesele. Astori yanılmıyorsam dağıtıcı stoper görevinde idü
ali naci küçük @nkucukk 2 dk.
ali naci küçük @nkucukk 3 dk.ayipsin..seni severim bilirsin..![]()
Olmadiysa para harcamaya gerek yok koray gunter android gibi adam tam defans tas gibi burdisso gelicek ama tutunmasi zor gibi
Hakli olabilirsin ustad ben pek takip etmem italya ligini temposuz gelir bana hep ama italyanlarin savunma oyuncusu tercihi hep sert ve hava hakimiyeti iyi olan topcular.Bize danki boyle bi pozisyon bilgisi iyi supurucu biri lazim.Yani anlatmak istedigim komple bi stopere ihtiyacimiz var gibim geliyo
Eyvallah Chelsea çaktı Ramires fenerlilere armağan etmiş golü
Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk
Koray konusunda agzindan bal damliyo bende umitliyim cok klopp ovduyse bu kadar iyi topcudur suphem yok
ali naci küçük @nkucukk 2 dk.
Bu şifre bugün girilmese dahi sorun yok. Çünki Galatasaray ara transfer dönemi bitmeden TFF'ye gerekli başvuruyu yaptı ve 1 hafta içinde
ali naci küçük @nkucukk 3 dk.
Arjantin Futbol Federasyonu bu gerekli son işlemi yaptıktan sonra Burdisso'da Galatasaray formasını giyecek
Yabancı sınırlamasının olduğu yerde Burak'ı satmak intihar olur. Ben de beğenmiyorum kendisini, orası ayrı.
burak gitsin gerekirse necati geri gelsin..
bende pek takip etmem, EPL ilgimi çeker sadece yabancı liglerden , Dünya kupası ve Avrupa kupasından gördüğüm kadarı yani bu birde şampiyonlar ligi ile uefa'dan zaten Dünya Kupasının favorileri bana göre, İtalya,ALmanya,İspanya, Brezilya bu 4 lü arasında gider ama sanırım final İtalya Almanya olur diye düşünüyorum tabi Almanya karşısın da ki İtalya için bunu düşünüyorum. Uruguay'da çeyrek yada yarı final görür gibi duruyor