Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
40 kişiyi geçme meselesi değil ,oyun kuramadığını farkettin mi?Yan pas geri pas hep.

Allah Allah orada en az 8 9 tane dikine pas attığını, hatta 2 tane falan da klas paslar attığını gördüm. Önyargılı izlemeyin arkadaşlar , önyargı ile dünya güzeli bile çirkin gelir . Doğrudur yana çok oynamış ama dikine oynadığını da azımsanmayacak kadar var , neden hep olumsuza odaklanıyorsunuz. Hem artık karar verin ön libero mu istiyorsunuz yoksa çift yönlü orta saha mı. Bence siz çift yönlü istiyorsunuz , ortalama defans ve ortalama hücum olsun diyorsunuz . O zaman ön libero istiyoruz demeyin , Mehmet Topal'ın 2 gömlek üst tekniği Ada'mı alıyoruz . Selçuk sözde çift yönlü de ne oluyor , eminim ki jong'dan daha fazla veriyor. Neyse jong'u Mehmet topal yaptık el birliğiyle. Benim için şu saçma defans blokunu Kapatsın ve saçma takım savunmasını ayağa kaldırsın müthiş transfer olur. Ada'm 2 maç oynasın sonra eleştiri yaparsınız .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adamlar şu fotoğrafı anlaşma oldu diye koymuşlar hiçmi düşünememişler şu fotoyu koyamamayı
739c15146cedc39b4e283f2986e7a707.jpg

Beyler lass için hala umut var.
Diarra transferinin aksamasının sebebi; teklif edilen maaş ile oyuncunun talebi arasında 1M€ fark olması. (L'Equipe)

Selam gençler.

Diarra'nın geleceğini sanmıyorum. Umuyorum ki bu sene hasbel kader şampiyon oluruz ve mucizevi bir şekilde sezon sonu olağanüstü kongreyle bu yönetim gider. Yerine de takımdaki yabancı futbolculardan ve transferden sorumlu yöneticinin Haldun Üstünel, yerlilerden sorumlu yöneticinin Apo, başkanın da Ali Dürüst olduğu bir yönetim geçer. Haldun Üstünel yönetimde olsaydı basında bir kez bile ismi çıkmadan, bir gece 2-3 sularında "Lassana Diarra Galatasaray'da" açıklaması yapılırdı resmi siteden.

O değil de son 6 sezonda kadromuzda bulunan futbolculardan şöyle bir 11 çıkıyor:

----------------Muslera-------------------

Eboue-----Ujfa---------L. Neil--------Carole

-----------Melo----------Elano-------------

-----------------Sneijder-------------------

Keita----------------------------------Arda

-----------------Drogba--------------------

5 sene önce kurulmuş olsa 5 sene üstüste lig şampiyonu olur, CL'de 3-4 ÇF, 1-2 de Avrupa Ligi kupası alırdık.

Osmanlı o ortasahası ve hücumuyla nu sene ilk 4'e oynar. Sezonu erken açmaları ilerleyen haftalarda sıkıntı yaratmazsa yürüyüp giderler. Savunmaları ne alemde emin değilim.

Selam gençler.

Diarra'nın geleceğini sanmıyorum. Umuyorum ki bu sene hasbel kader şampiyon oluruz ve mucizevi bir şekilde sezon sonu olağanüstü kongreyle bu yönetim gider. Yerine de takımdaki yabancı futbolculardan ve transferden sorumlu yöneticinin Haldun Üstünel, yerlilerden sorumlu yöneticinin Apo, başkanın da Ali Dürüst olduğu bir yönetim geçer. Haldun Üstünel yönetimde olsaydı basında bir kez bile ismi çıkmadan, bir gece 2-3 sularında "Lassana Diarra Galatasaray'da" açıklaması yapılırdı resmi siteden.

O değil de son 6 sezonda kadromuzda bulunan futbolculardan şöyle bir 11 çıkıyor:

5 sene önce kurulmuş olsa 5 sene üstüste lig şampiyonu olur, CL'de 3-4 ÇF, 1-2 de Avrupa Ligi kupası alırdık.
Rok senmisin ?

Haldun tarzı bir yönetici olsa bu iş çoktan biterdi. Yıldız oyuncular nazlı olur. Hadi koçum deyip birisi sırtını sıvazlasa bu iş olur. Bizimkiler pokerface. Come on Lass siyecek birisi lazım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selam gençler.

Elano , Neill ile oynayacağın maksimum yer Sirk olur.

melo ilk geldigi zamanlar cokmu koşuyordu çok bilmişler

de jong sabit çakılı oynuyor diyorlar normal tabi 7dklık videodan izlenirse olacagı o

meloyla benziyor de jong en formda oldugu zaman bile benziyor ikiside cok tempolu degil çapa denilen defansın önünü süpüren tipte adamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt