Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lass gelseydi sampiyonluk sansimiz cok yuksekti. Dursun'a ragmen fena transferler yapmadik.
Tinerciler iyi sicti yalniz . stoperler agir kahraman atibayi gorcez sampiyonlar liginde. Ebubekir -cenk ile olmaz o iş. Avrupa lig ikisini kaldiramazlar. Kalecileri malum zaten.
Şikeciler'in 10 numara almasi lazim. Ofansif bi orta saha lazim . topal-souza-ozan ayni tarz adamlar cok duz oyuncular . bunlardan bi halt olmaz.

Besiktas´in transferleri tartisilir ama avantajlari Senol Günes. Transfersiz bile lig icin yeterli güce sahip olduklarini gördük.

Yeni transferlerden kimse oynamadi henüz. Ligin de en zor rakibiyle (Konyaspor deplasmani) transfersiz mücadele edebilecegini gösterdiler.

Daha Adriano, Gönül, Caner, Inler, Aboubakar filan oynamadi. O yüzden Besiktas en güclü rakibimiz olacaktir.

CL öncesi ve dönüslerde puan kayiplari olursa, biz de hata yapmazsak, sampiyon olabiliriz tabiki.

Biz de cok dengeli ve alternatifli bir kadro kurduk. Besiktas maci sezonun ilk büyük catismasi olacak.

Dün gece sabaha kadar Dejong yolunu gözleyen renktaslar nöbetin hakkını veren Galatasaraylı'lardır.
Selam olsun.

günaydın cümleten.

Besiktas´in transferleri tartisilir ama avantajlari Senol Günes. Transfersiz bile lig icin yeterli güce sahip olduklarini gördük.

Yeni transferlerden kimse oynamadi henüz. Ligin de en zor rakibiyle (Konyaspor deplasmani) transfersiz mücadele edebilecegini gösterdiler.

Daha Adriano, Gönül, Caner, Inler, Aboubakar filan oynamadi. O yüzden Besiktas en güclü rakibimiz olacaktir.

CL öncesi ve dönüslerde puan kayiplari olursa, biz de hata yapmazsak, sampiyon olabiliriz tabiki.

Biz de cok dengeli ve alternatifli bir kadro kurduk. Besiktas maci sezonun ilk büyük catismasi olacak.

Ben bu sene Senol Günes dagilabilir diyorum

Bence bu transferler adamin istedigi oyuncular degil daha cok panik transferler gibi

Adamin bana göre panik translerler olan bu transferler öncesinde ki aciklamarini biliyoruz

Onlarda Zeyichden sonra başka birisi için tırmalıyolar ama dediğin gibi çok düz oyuncular var onlarda

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ziyech'i alma sanslari yoktu zaten. 2,5 milyon Euro paralari var . twente salakmi trink 12 milyon'a satmak varken bunlara kiralasin. Ziyech'i alsalardi altinda cok kotu seyler arardim sahsen.

Toplam 3 milyon euro eger sozlesmenin 3 senelik oldugunu varsayarsak

giderilmeyecek bir puruz degil aslinda

Ben bu sene Senol Günes dagilabilir diyorum

Bence bu transferler adamin istedigi oyuncular degil daha cok panik transferler gibi

Adamin bana göre panik translerler olan bu transferler öncesinde ki aciklamarini biliyoruz

Galatasaray inandigi zaman sampiyon oluyor zaten. Takim inansin, taraftar inansin, stadi doldursun, bize mac kazandirsin, sampiyon oluruz.

Kadrodan ve yapilan transferlerden memnunum bu sene. Takima da inaniyorum. Gecen sezondan farkli bir heyecan var icimde.

Ama Besiktas´in da kadrosu iyi, kötülemeye gerek yok. Belli de bir oyun sistemleri var. O yüzden Besiktas ciddi rakip.

Ben Fenrrbahce´yi takmiyorum hic.

Donuslerde puan kaybederler . konya'da kaybettiler. Osmanli,basaksehir,akhisar,karabuk deplasmanlarin'da %80 puan kaybederler.

He bu arada caner,gokhan fizik olarak cok kotu ayakta duramiyolar 2 kulvari kaldiramayabilirler. 10. Haftadan sonra her sey belli olmaya baslar zaman gosterecek.

Vay anasını Schalke satın alma opsiyonu ile Konoplyanka'yı bir sene kiralamış.

Ah be şu adama bol imza parası verip biz almalıydık geçen sezon. Keita dan sonra taş gibi bir kanat izlerdik.

0dd0e809243f5f394229d5d85826b5c8.jpg

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Galatasaray inandigi zaman sampiyon oluyor zaten. Takim inansin, taraftar inansin, stadi doldursun, bize mac kazandirsin, sampiyon oluruz.

Kadrodan ve yapilan transferlerden memnunum bu sene. Takima da inaniyorum. Gecen sezondan farkli bir heyecan var icimde.

Ama Besiktas´in da kadrosu iyi, kötülemeye gerek yok. Belli de bir oyun sistemleri var. O yüzden Besiktas ciddi rakip.

Ben Fenrrbahce´yi takmiyorum hic.

Kadrolarina diyecek bisey yok her ne kadar gecen seneye göre daha zayif olsada

Bende öyle düsünüyorum..

Bu sene ki kadro gecen sene ki kadro ile karsilastirilamaz bile

Üstüne takimda ki bir takim kisisel problemler cözülmüs gibi

Son akhisar macida cok ümitlendirdi ama iste akhisara karsi oldugu gibi defans hatalarini azaltarak iki üc mac daha oynamamiz gerek

Galatasaray isin icinde oldugu zaman alir götürür zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt